Kaiji Mangasına Çin Yapımı Live-Action Filmi Geliyor
Li Yifeng ve Michael Douglas'ın başrollerinde olduğu film ay içinde Netflix'te yayınlanacak...

Nobuyuki Fukumoto tarafından yazımına ve çizimine 1996'da başlanılan bir manga serisi eseri olan Kaiji'nin daha önce bir live-action filmi çekilmişti. Fakat bunun yeterli olmadığına kanaat getiren yönetmen Han Yan mangayı yeniden uyarlayarak "Animal World (Dòngwù Shìjiè)" adını verdiği live-action filmini seyirciye sunmaya hazırlanıyor. 16 Temmuz'da Şangay Uluslararası Film Festivali'nde özel gösterimi yapılan filmin vizyon tarihi ise 29 Temmuz.

ABD, Kanada, Birleşik Krallık, Avustralya, Yeni Zelanda, Malezya ve Singapur gibi bölgelerde aynı anda gösterime sokulması planlanan filmin Çin dışındaki dijital dağıtım haklarını geçtiğimiz ay Netflix elde etmişti.

Kodansha yayınevi, eserin asıl sahibi mangaka Fukumoto'nun RUYI Xinxin Film Yatırım Ltd. Şirketi'ne Tobaku Mokushiroku KaijiTobaku Hakairoku Kaiji ve Tobaku Datenroku Kaiji'nin Çince live-action filmlerine dönüştürmesi için izin verdiğini doğruladı. Buna göre gelecekte bizleri daha pek çok Kaiji uyarlaması bekliyor olacak gibi gözüküyor.

Aşağıda filmden yayınlanan fragmanları bulabilirsiniz:

Resmi websitesinde yayınlanan filmin konusu şöyle:

Hayatını amaçsızca geçiren Kaisi (LI Yi Feng), arkadaşlarının aldığı borçların kendi üzerine kalmasıyla birlikte altından kalkamayacağı bir borç batağına saplanır. Bütün borçlarının silineceğinin garanti edilmesiyle Kaisi, çocukluk aşkı Qing'i (ZHOU Dongyu) ve hasta annesini geride bırakarak "Destiny" gemisine adım atar ve gizemli Bay Anderson (Michael DOUGLAS) tarafından düzenlenen bir kumar oyununa katılır. 

Bütün oyunculara başlangıçta yıldızlar dağıtılır. Kaybettikleri her oyun ellerindeki yıldızların da birer birer tükenmesine neden olacaktır. Kaisi, kendi paçasını kurtarmak için her yola başvurmayı göze alır...


Kaynak: ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları