Kaguya-sama: Love is War Mangası TV Anime Oluyor
Shueisha, yaptığı açıklamada Aka Akasaka'nın Kaguya-sama: Love is War (Kaguya-sama wa Kokurasetai - Tensai-tachi no Renai Zunōsen) adlı mangasının bir TV anime uyarlamasının geleceğini duyurdu.

Viz Media, mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve hikayesini şöyle anlatmaktadır:

Aşk bir savaş olduğu zaman her şey adildir!

İki dahi. Iki beyin. İki kalp. Bir savaş. İlk önce sevgisini kim itiraf edecek?

Kaguya Shinomiya ve Miyuki Shirogane, prestijli bir akademinin öğrenci konseyinin en üst mertebesinde bulunan elit iki dahidir. Ama en tepede olamak yalnızlığı da beraberinde getirir böylece birbirlerine aşık olurlar. Ancak mutluluklarının önünde duran çok büyük bir problem vardır - İkisinin de gururları dürüst olmak için fazla yüksektir ve bu aşk yarışında “kaybeden” olmaya müsaade göstermezler! Ve böylece itiraf savaşı başlar!


Aka Akasaka, mangayı Mayıs 2015'te Shueisha'nın Miracle Jump dergisi başladı ancak Mart 2016'da Young Jump'a taşınmıştır. Dokuzuncu cilt, 19 Nisan'da gönderildi ve bu yılki Young Jump'ın 27. sayısında (7 Haziran'da) manganın 100. bölümünü yayınlayacaktır. Yeni bölüm, renkli bir açılış sayfası ve Akasaka'dan anime hakkında bir mesaj bulunduracaktır. Seri, dijital versiyonu da dahil olmak üzere, 2.4 milyondan fazla kopyaya sahiptir. Viz Media, 1 Mayıs'ta serinin ikinci cildi yayınladı.


Akasaka'nın anime duyurusu için yayınladığı görsel:

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları