Kaguya-sama: Love is War Mangası 1 Temmuz'a Kadar Ara Veriyor
Yazar Aka Akasaka, manganın yeni olayını yazmak için mola veriyor

Bu yılın 26. Shueisha'nın Young Jump dergisi sayısında perşembe günü Aka Akasaka'nın Kaguya-sama: Love is War mangasının ara vereceğini ve böylece Akasaka'nın manganın yeni olayını yazabileceğini gösterdi. Manga, 1 Temmuz'da derginin 31. sayısında geri dönecek.

Akasaka seriyi 2015 Mayıs'ında Shueisha'nın Miracle Jump dergisinde başlamıştı ama 2016 Mart'ında Young Jump'a geçti. Shueisha 19 Mayıs'ta manganın 22. derlenmiş kitap cildini yayımladı. Viz Media 4 Mayıs'ta 19. cildi piyasaya sürdü. Ayrıca manga, iki yan manga serisinin ilham kaynağı oldu.

Manga, 2019 Ocak'ında ön gösterimi sunulan ve 12 bölümden oluşan bir televizyon animesine ilham vermiştir. Aniplex of America, seriyi Hulu, Crunchyroll ve FunimationNow üzerinde canlı yayınladı. Hatta şirket animeyi ocak ayında Blu-ray Disc olarak da piyasaya sürmüştür.

Televizyon animesinin 2. sezonu Kaguya-sama wa Kokurasetai - Tensai-tachi no Renai Zunōsen, 2020 Nisan'ında ön gösterildi. Funimation, Japonya'da çıkmasıyla yayınlamıştır. Ayrıca animenin iki sezonu da dublajlıdır. Hatta animenin orijinal video anime (OVA)  projesi manganın 19 Mayıs'ta çıkan 22. cildiyle sunulmuştur. Animenin üçüncü bir sezonu olacaktır.

Üstelik manga, 2019 Eylül'ünde Japonya'da verilen bir live-action filminin de ilham kaynağı olmuştur. Devam filmi 20 Ağustos'ta gelecektir.

Discord: panzehir#1347 TAÇE

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları