Kaguya-sama: Love is War Animesinin 2. Sezonu Geliyor
Yeni sezon için eski ekip üyeleri geri dönecek.

TVアニメ『かぐや様は告らせたい』公式@第2期制作決定! on Twitter

https://twitter.com/anime_kaguya/status/1185480708715732992

Aka Akasaka'nın Kaguya-sama: Love is War (Kaguya-sama wa Kokurasetai - Tensai-tachi no Renai Zunōsen) mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesi Cumartesi günü yaptığı açıklamada, animenin 2. sezonu olacağını açıkladı. Shueisha, duyuruyu Cumartesi günü Tokyo'daki "Young Jump Bunkasai" etkinliğinde yaptı.

Yeni sezon, yönetmen Mamoru Hatakeyama, senaryo danışmanı Yasuhiro Nakanishi, karakter tasarımcısı Yūko Yahiro, besteci Kei Haneoka ve A-1 Pictures'ı da içeren bir kadrodan oluşacak. Resmi web sitesi de yeni sezon için bir görsel paylaştı.

Image

Oyuncular arasında Kaguya Shinomiya rolünde Aoi Koga, Miyuki Shirogane rolünde Makoto Furukawa, Chika Fujiwara'da Konomi Kohara ve Yū Ishigami rolünde Ryōta Suzuki yer alıyor.

Ayrıca, Akasaka bunu kutlamak için bir resim çizdi.

Image

İlk TV anime uyarlaması 12 Ocak'ta prömier yaptı ve 12 bölüm devam etti. Aniplex of America, Hulu, Crunchyroll ve FunimationNow seriyi yayımladı.

Ayrıca,  manga 6 Eylül'de Japonya'da prömiyer yapan live-action filmine de ilham verdi. Film, açılış haftası sonunda 1. sıradaydı ve Pazar günü itibariyle toplam 2.005.147.500 yen (yaklaşık 18.44 milyon ABD doları) gişe yaptı.

Viz Media mangayı İngilizce olarak yayınlıyor ve hikayeyi şöyle anlatıyor:

Kaguya Shinomiya ve Miyuki Shirogane, prestijli bir akademinin seçkin öğrenciler arasından en seçkinleri olan iki dahidirler. Ama zirvede yalnız olmalarından dolayı birbirlerine aşık olurlar . Fakat mutluluklarının karşısında duran büyük bir sorun var - ikisi de  duygularını ilk itiraf etmekten ve böylece aşk yarışmasında “kaybeden” olmaktan çekiniyorlar! Ve böylece, birbirlerini ilk itiraf ettirmek için planlar yapmaya başlarlar!

Image

Akasaka, Mayıs 2015'te Shueisha'nın Miracle Jump dergisinde seriyi başlattı, fakat Mart 2016'da seri Young Jump'e taşındı.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları