Kagoshima'nın Yerel Kahraman Takımı, Şubat'ta Anime Oluyor
Altı kahramandan oluşan bir grup, Kagoshima şehrini kötülüklerden koruyor. Yersen tabi.

Altı kahramandan oluşan bir grup, Kagoshima şehrini kötülüklerden koruyor. Yersen tabi. Kiirender, Süper Sentai benzeri kostümler giymiş ve Kyushu'nun en büyük kenti olan Kagoshima kentinde PR çalışmaları yapan bir grup yerel sanatçıdır. Grup 2012 yılında kurulmuştur ve her bir kahraman, Kiire-Chō'deki Kagoşima'daki Ibusuki bölgesindeki altı okuldan birini temsil ediyor. 

Kahraman faaliyetleri hakkındaki farkındalıkları yaygınlaştırmak adına, Kiirender, Şubat ayında YouTube gibi platformlarda yayınlanacak bir animeye dönüşüyor. Hirakawa-Chō merkezli bir grafik tasarımcısı olan Shingo Tsuruda, geçen yılın Aralık ayının başlarında "Tatakidai" adlı yedi dakikalık bir animasyon film hazırladı. İzleyiciden aldığı geri bildirimlere dayanarak seslendirme ve detaylandırmada iyileştirmeler yapmayı planlıyor. 

Anime yönetim kurulu başkanı Etsuko Tetaka (ayrıca Kōbōtetaka adlı yerel bir kahvenin sahibi) Kiirender'ın bir gün TV reklamı ya da 4 panelli bir mangaya dönüşebileceğini umduğunu belirtti: “Herkesi gülümsetecek bir anime yapmak istiyorum"

Anime, Kiire-Chō'den gelen çocukların kahramanlara dönüşünü ve Kiire-Chō'nin yerel özel ürünü olan mısırlarla savaşını konu edinir.


kaynak: ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları