Kadokawa'nın Yeni Animesi İçin Ses Aktrisleri Aranıyor
Kayıtlar 28 Şubat'a kadar kabul edilecek.

Kadokawa ve Japon yetenek / ses aktör ajansı Production Ace, birlikte yeni "şarkı söyleyen idol ses aktrisleri" için açık seçmelere başladı. Birincilik ödülü sahibi ajansa ait olacak ve oyunculuk, şarkı ve dans için ders alacak. Bundan sonra, Kadokawa'nın yaklaşmakta olan yeni animesinde seslendirilen ana seslerden biri olarak profesyonel bir başlangıç ​​yapması garanti altındadır.

 

Kadokawa yapımcısı Takashi Tatezaki: "Tutku, kararlılık, hırs, cesaret ve fiziksel güce sahip, 'Bu anime için her şeyi yapacağım!' diyebilecek 'yepyeni' bireyler aramaktayız"

 

Seçmelere ilişkin kayıtlar 28 Şubat'a kadar kabul edilecek. Elemeye 14 ila 18 yaş arasında olanlar (yalnızca Japon vatandaşlar için) katılacaktır. İlk sınav,3 Mart'ta Tokyo'daki Production Ace'nin ders atölyesinde düzenlenecek. İkincisi,1 Nisanda ve sonra  son kazananı seçmek için  Haziran ayı  planlanıyor. 

Kaynak:Crunchyroll

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları