Kadokawa Games, Metal Max: Wild West Game'in Güncellemesini İptal Etti
Metal Max Xeno Reborn oyunu PS4, Switch ve PC'de İngilizce olarak yayınlandı.

Kadokawa Yapım,  Perşembe günü yaptığı açıklamada, Metal Max: Wild West PlayStation 4 ve Nintendo Switch oyununun güncellemesini iptal ettiğini duyurdu. Oyunun, Metal Max serisindeki  son çalışma olarak bu yıl piyasaya sürülmesi planlanıyordu, ancak Kadokawa Yapım, "mevcut geliştirme koşulları" ve diğer nedenlerle oyunun geliştirilmesini iptal etmeye karar verdiğini belirtti. Kadokawa Yapım, oyunu ilk olarak 2019'da Metal Max Xeno Reborn'un devamı olarak duyurdu, ancak şirket bu iptalden önce oyunu başlangıçta planlanan 2020 sürümünden 2021'e ve ardından 2022'ye erteledi.


Aynı şekilde, PQube, Metal Max Xeno Reborn oyunu için Cuma günü bir tanıtım fragmanı yayınladı. Oyun Cuma günü Steam üzerinden PS4, Switch ve PC için İngilizce  yayınlandı. Oyun, Eylül 2020'de PS4 ve Switch için Japonya'da piyasaya sürüldü. Oyun, Metal Max Xeno oyununun yeniden yapımıdır.


NIS America, Metal Max Xeno oyununu 2018 yılı Eylül ayında Kuzey Amerika ve Avrupa'da PS4 için piyasaya sürdü. Kadokawa Yapım, oyunu Nisan 2018'de Japonya'da PS4 ve PlayStation Vita için piyasaya sürdü.

 

İlk Metal Max kıyamet sonrası hikayelerle rol oyunu 1991'de çıktı, ardından 1993'te Metal Max 2 geldi. Atlus, 2006'da Kuzey Amerika'da anlaşmalı gösterim taksitlerinden biri olan Metal Saga'yı yayınladı, ancak Metal Max Xeno, Metal Max unvanı yurtdışında piyasaya sürülecek.

I’m not afraid of death. I’m an old physicist. I’m afraid of time.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları