Kabuki-chō Sherlock Animesi 12 Ekim'de Başlayacak
Production I.G'nin orijinal çalışması sonbahar sezonunda yayımlanacak.

Production I.G'nin orijinal çalışması Kabukichō Sherlock'un resmi webitesi, çarşamba günü, serinin ilk bölümünün Japonya'da TBS'de 12 Ekim'de yayımlanacağını duyurdu. 

Shinjuku semtinin doğu yakası… Bu kaotik şehrin merkezi boyunca uzanan neon ışıklı Kabukicho bölgesi. Işıkların parladığı yerde derin gölgeler de mevcut. Bu karanlığa batmış yerde kötü kimseler gizlenmiş olsa bile dedektif evinin ışığı hala parlamakta. Gizli ve tuhaf yedi kişiyi dedektif olarak kiralayan ve bu dedektif evinin işlerini yürüten Hudson Hanım. Gecenin karanlığında meydana gelen esrarengiz Jack the Ripper Cinayeti ile bu sahnede perdeler açılır. Gerilim mi? Yoksa komedi mi?  Ayırt edilemeyen bir drama başlamak üzere…

Ai Yoshimura (My Teen Romantic Comedy SNAFU, Dance with Devils) yönetmen koltuğunda oturacak ve Taku Kishimoto (Joker Game, 91 Days, ERASED) senaryoyu üstlenecek. Toshiyuki Yahagi(Joker Game, Persona 5 the Animation -The Day Breakers-) karakterleri tasarlayacak. Takurō Iga (Fuuka, Tsuki ga Kirei) müziği besteleyecek. EGO-WRAPPIN' açılış şarkısı "CAPTURE"ü ve Lozareena ise kapanış şarkısı "Hyakuoku Kōnen"i seslendirecek.

Kaynak: AnimeNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları