Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato Filminde Mumei Gözyaşına Hakim Olamadı
Yeni içerekli orta metrajlı film 2019 baharında Japonya'da gösterime girecek.

20 Ekim'de (Mumei'nin doğum gününde), Wit Studio'sunun orijinal animesi Koutetsujo no Kabaneri'nin (Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato) resmi internet sitesinde animeye ait film için, karakter tasarımcısı Yasuyuki Ebara'ya ait tanıtım görseli ve 65 saniyelik bir tanıtım fragmanı yayınlandı. Yakında yayınlanacak Unato Kessen (The Battle of Unato) isimli film için yayınlanan görselde ise ana karakterlerden Mumei'nin gözyaşlarını tutamadığı görülmekte. Klipte, Sayaka Senbongi tarafından seslendirilen Mumei, Ikoma'yla ilk karşılaşmasına geri dönüp ona gerçek hislerini ifade ettiği görülmekte.

12 bölümlük televizyon dizisi Japonya'da 2016 Nisan ve Haziran ayları arasında yayınlandı. Ardından ise iki derleme filmi yapıldı: Aralık 2016'da 1. Bölüm; Tsudou Hikari (Gathering Light) ve Ocak 2017'de Moeru Inochi (Burning Life).

Orta metrajlı yeni içerikli Unato Kessen (The Battle of Unato) filmi, TV serisinin yönetmeni olan Tetsuro Araki (Attack on Titan'nın da yönetmeni) tarafından yazılıp yönetilmekte. Film Japonyada 2019 baharında vizyona girecek.

Tanıtım Görseli

Tanıtım Görseli


Orjinal Tweet

Noitamina Shop'un Mume'nin Doğum günü kutlama mesajı

Orjinal Tweet linki

Kaynak: Crunchyroll

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları