Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato Anime Filmi İçin 2. Tanıtım Videosu Yayınlandı
Fuji TV'nin Noitamina programlama bloğunun YouTube kanalı, Cuma günü Kabaneri of the Iron Fortress: The Battle of Unato (Kōtetsujō no Kabaneri: Unato Kessen) adlı devam anime filmi için ikinci bir tanıtım videosu yayınladı.

Film, 10 Mayıs'ta Japonya'da başlayacak ve iki haftalık sınırlı bir gösterimi olacaktır. Anime, aynı zamanda tiyatro versiyonuyla birlikte Netflix ve Amazon Prime Video'da yayınlanacaktır.

2. PV:

Shinichiro Miki, filmin oyuncu kadrosuna yeni karakter Kageyuki olarak katılmıştır.

Image

Tetsuro Araki filmi yönetmek için Wit Studio'ya yeniden dönüş yapmıştır ve ayrıca filmin senaryosundan da sorumludur. Code Geass'in yaratıcısı ve yazarı Ichiro Okouchi, organizasyon dalında kadroya katılmıştır. Haruhiko Mikimoto (Macross 7, Gunbuster) karakter tassarımcısı ve Hiroyuki Sawano (Attack on Titan, Aldnoah.Zero) müzikleri bestelemek üzere geri dönmüştür. Shochiku Media Division filmin yayınından sorumludur. EGOIST  "Sakase ya Sakase" adlı tema şarkısını seslendirecektir. Ayrıca ses aktörleri de dönüş yapacaktır.

Film Mumei adındaki baş karaktere yoğunlaşacaktır. Film anime serisinden yaklaşık yarım yıl kadar sonrasını ele alacaktır. 

Orijinal Kabaneri of the Iron Fortress TV animesi, Nisan-Temmuz 2016'dan itibaren yayınlanmıştır. Seri, Amazon Prime Video'da Japonya'da yayınlandığı gibi İngilizce altyazılı olarak yayınlanmıştır. Seri ayrıca Aralık 2016 ve Ocak 2017'de Japonya'da yayınlanan iki filmi yayınlamıştır. İki film, animenin ilk sezonunu bazı yeni ve geliştirilmiş sahnelerle sunmuştur. Crunchyroll, Nisan 2017'de Kuzey Amerika filmin gösterimini yapmıştır.


"Steampunk survival action" hikayesi, insanların kendilerini "Kabane" olarak bilinen çelik yürekli  zombi benzeri varlıkların tehdidine karşı aralarından "Hayajiro" olarak bilinen zırhlı lokomotiflerin geçtiği istasyonlar adı verilen kalelerde gizleyen ada ülkesi Hinomoto'da geçmektedir. 

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları