K: Seven Stories Anime Filmleri Mangaya İlham Oluyor
7 Temmuz’da Japonya’da gösterime giren ilk filmin ardından tüm seri, manga oluyor.

Kodansha'nın Shonen dergisinin Ağustos sayısının belirttiğine göre, GoRA ve GoHands'in altı farklı bölümden oluşan K: Seven Stories anime projesi, R:B ~ Blaze ~, Aiseki adıyla mangaya uyarlanıyor. GoRA ana işlerle ilgilenirken, Yasuyuki Torikai mangayı çizecek. Kodansha mangayı derginin Eylül sayısında yayımlayacak. Manganın seri mi yoksa one shot mı olacağı derginin Ağustos sayısında belirtilmemiş.

R:B ~ Blaze ~ Japonya'da 7 Temmuzda gösterime girdi.

Diğer filmlerin planlaması şu şekilde:

- SIDE:BLUE ~Tenrou no Gotoku 4 Ağustos

- SIDE:GREEN ~Uwagaki Sekai ~ 1 Eylük

- Lost Small World ~ Ori no Mukou ni (To the Other Side of the Cage) 6 Ekim

- Memory of the Red ~ BURN~ 3 Kasım

- Circle Vision ~ Nameless Song ~ 1 Aralık

A the Idol X: Kısa soluklu The Idol K animesi de her bölümle birlikte yayınlanacak. 

Viz Media altı bölümlük film projesini lisansladı. Bu lisansın içinde her anime serisi ve K: Missing Kings için online yayın, EST, DVD ve ticari ürün hakları bulunuyor. 

Shingo Suzuki, GoHands stüdyosuna yönetmen ve karakter tasarımcısı olarak geri dönüyor. GoRA ve GoHands bir kez daha ana hikayeden sorumlu oluyor. GoRA aynı zamanda serinin senaryonu yazıp gözlemlemekten sorumlu. Mikio Endo bir kez daha müzikleri besteleyecek. Angela müzik grubu her altı bölüm için özel kapanış müzikleri hazırlıyor. Grup, her bölümün ortak açılış şarkısı olan “SURVIVE!” da besteliyor. Her kapanış şarkısı isimlerini bölümlerin alt başlıklarından alıyor.  

K: Memory Of Red manga serisinin ismiyken; K SIDE:BLUE, K:SIDE:GREEN ve K: R:B ise romanların isimleri. K-Lost Small World hem bir roman hem bir mangadır. Idol K “Karakterlerin hepsi nasıl olurdu?” temalı bir parodi kitabı. Altıncı bölüm ise yeni bir hikaye anlatacak. 

Kaynak: Animenewsnetwork 

私は可愛いですね

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları