Juushinki Pandora TV Animesi Kana Hanazawa'yı Kadrosuna Kattıyor
Animenin Görselleri Yayınlandı

Juushinki Pandora'ya (Heavy Divine Unit Pandora) ait resmi web sitesi, Shoji Kawamori'nin (Macross, Escaflowne, Aquarion) en son televizyon animesinin bir cast üyesini ve pazartesi günkü ikinci anahtar görseli yayınladı. Kana Hanazawa yeni açıklanan Queenie Yoo karakterini oynayacak.  

Kana Hanazawa'nın canlandıracağı Queenie Yoo her şeyini kaybetmiş güzel bir savaşçı. O bir ödül avcısı ve gücü arıyor, havalı bir kenpoo ustasına dönüşüyor. Eskiden dağlardaki bir dojoda eğitim görmüş. Şimdi ise intikam alacağı hedefi bulmak için bir yolculuğa çıkmış.

Televizyon animesinin galası önümüzdeki bahar yapılacak. Kawamori animenin ekimde çıkacağını açıkladı.

Yukarıda okunan her iki ana görseldeki slogan, "Yaşamak için, bir anlaşma yaptık."

Xianglong (Shanron veya Yükselen Ejderha) Buhranı 2031'de ortaya çıkmıştı ve Leon Lau baş gösteren olayların tam ortasında bulunuyordu. Kuantum Reaktörü, azalan çevresel kaynakları değiştirmek için geliştirilmiş bir gelecek nesil enerji aygıtı, infilak etti ve bilinmeyen bir enerji serbest kaldı.  Neticede küresel çevre bir gecede değişti. Yaşayan şeylerin (ayrıca insanların) ve makinelerin her biri kendilerine özgü bir şekilde evrim geçirdiler, ve H.Z.B.D (Hızlandırılmış Zekanın Biyolojik Devrimi) türünden varlıklar özellikle evrildi ve vücut buldu. Onlar yüzünden insanlık yok oluşun eşiğine sürüklendi. İnsanlar H.Z.B.D'ye karşı Ç.O.E.A (Çok-amaçlı Organik Evrim Aracı) birimleriyle birlikte savaştı.  

Xianlong Buhranı'ndan yedi yıl sonra, Leo "mutlak savunma şehri" Neo Xianglong'un kenarındaki ıssız bölgededir.  Bir "aile sözleşmesi" altında Chloe Lau ile birlikte yaşar.  H.Z.B.D'ye karşı koymak için araştırma yürütür.  Hantal Leon ve işgüzar Chloe günbegün sanki geçmişi unutacakmış gibi yaşarlar. Bununla birlikte, tehlikeler acımasızca yaklaşmaktadır.

Cast aynı zamanda şunları içeriyor:

Tomoaki Maeno'nun canlandıracağı Leon Lau zeki ama sürgün edilmiş bir bilim insanıdır. Xianglong Buhranı'ndaki merkezi bir figürdü. O, malum olaydan sonra, Neo Xianglong'un dışındaki ıssız bir bölgede Chloe ile birlikte yaşamaktadır.  

Nao Tooyama'nın canlandıracağı Chloe Lau, Leon'u destekleyen "küçük kızkardeş"tir.  Onun Neo Xianglong'tan sürgün edilişinden sonra Leon'la birlikte yaşar.  Kan bağıyla bağı olmamalarına rağmen, onu abisi gibi düşünür.  

Hidekazu Sato (Basquash, Nobunaga The Fool,  Aquarion Logos) Satelight Toshizo Nemoto (LogHorizon, Macross Delta) stüdyosundaki animeyi yönetiyor ve senaryodan sorumlu.  Ayrıca Risa Ebata (Macross Frontier,  AKB0048) orijinal karakter dizaynlarını tasarlıyor.  Kawamori'nin kendisi orijinal çalışma ve Juushinki mekanik tasarımları için (Satelight ile birlikte) baş direktör olarak görevlendirildi. Kawamori bu projenin Macross ve AKB0048 gibi eserlerinin aksine şarkılara ağırlık vermeyeceğini vurguladı.


Kaynakhttps://www.animenewsnetwork.com/news/2017-11-27/jushinki-pandora-tv-anime-casts-kana-hanazawa-reveals-visual/.124549

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları