Just Because Animesinin Tema Şarkısının Sanatçıları
Just Because animesini açılış ve bitiş tema müziğinin sanatçıları ve animenin karakterlerinin tanıtımı... Keyifli okumalar.

Just Because Animesinin Tema Şarkısının Sanatçıları

Just Because' animesinin çalışanları, anime'nin açılış ve bitiş tema şarkıcısı sanatçılarını Cumartesi günü açıkladı.

Şarkıcı söz yazarı Nagi Yanagi açılış tema şarkısını yapacak. Yanagi ayrıca anime'nin müzik yapımcısı olarak da görev yapıyor.

Üç ana bayan karakterleri seslendiren Karin Isobe, Yuna Yoshino ve Lynn animenin bitiş tema şarkısını gerçekleştirecek.


Animenin Karakterleri:


Yuno Yoshino , konser grubunun bir üyesi olan Hazuki Morikawa'yı seslendirecek. Morikawa, sınıfta göze çarpmaz biridir ve romantik ilişkilere ilgisizdir.




Taishi Murata , bir beyzbol takımı üyesi olan ve sevdiği kişiye aşkını ilan etmeyi düşünen Haruto Sōma'yı seslendiriyor.




Karin Isobe, orta okulda Eita ve Haruto'nun sınıf arkadaşı olan Mio Natsume'yi canlandırıyor. Natsume, üniversiteye gitmek istiyor ve bunun için çok çalışıyor. 




Aoi Ichikawa, Eita Izumi'yi seslendiriyor. Izumi, Mio ve diğerleriyel dört yıl yaşadığı kasabadan taşındı ve  transfer öğrencisi olarak geldi. 





Lynn , ikinci sınıf öğrencisi olan Ena Komiya'yı seslendiriyor. Komiya, fotoğraf klubü dağılamay yakın olduğu için bir fotoğraf yarışması yapmayı planlıyor. İyi bir fotoğraf ararken, Eita ve Haruto arasındaki yeniden birleşime tanık olur.


Animenin Ekim ayında Tokyo MX'de prömiyeri olacak .

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları