Junji Ito 'Collection' Animesi için Yeni İsimler Belli Oldu
Ünlü korku manga yazarı Junji Ito'nun televizyon animesi Junji Ito “Collection” uyarlamasının resmi internet sitesinde üç yeni ekip üyesi daha açıklandı.

  • Hikaru Midorikawa; Kavşaktaki Yakışıklı (Resimde Soldan beşinci karakter)
  • Mami Koyama; Fuchi (Resimde Soldan ilk karakter)
  • Rie Suegara; Tomie (Resimde Soldan üçüncü karakter)

   Junji Ito 'Collection'

Daha önceden kadroya dâhil olan isimler ise;

  • Yuji Mitsuya; Sōichi (Resimde Soldan dördüncü karakter)
  • Hiro Shimono;  Oshikiri(Resimde Soldan ikinci karakter)
  • Kaori Nazuka;  Yūko (ResimdeSoldan altıncı karakter)

Yönetmen ve karakter tasarımcısı olan Shinobu Tagashira aynı zaman bu ana görseli de hazırlamıştır. Görselde, Junji Ito'nun çalışmasından alanmış bu altı karakter; Fuchi ("Manken"), Tohru Oshikiri ("Oshikiri Idan"), Tomie (Tomie Mangası), Sōichi("Sōichi" Mangası), Kavşaktaki yakışıklı ("Shibito no Koiwazurai" Mangası), and Yūko ("Namekuji Shōjo" Mangası).

Anime uyarlaması ise 11 ciltlik tōJunji Kessaku-shū (Junji Ito'nun başyapıt koleksiyonu) serisini ve Fragments of Horror kitabını birlikte konu alacak. Ancak internet sitesi izleyicileri şaşırtmak için hangi hikâyelerin uyarlanacağı ile ilgili bir açıklama yapılmayacak. Bu yüzden ana görseldeki karakterlerin animede olup olmayacağının belli olmadığın da belirtelim.

Shinobu Tagashira (Diabolik Lovers), Studio DEEN bünyesinde animenin yönetmenliğini yapacak, hemde karakter tasarımcısı olarak görev alacak. Kaoru Sawada (Diamond Daydreams) scriptleri yazacak. Hozumi Gōda (Higurashi no Naku Koro Ni Kai) ses yönetmenliğini üstlenecek ve Yuuki Hayashi (My Hero Academia) müzikleri besteleyecek.

Japon uydu kanalı WOWOW animenin galasını Anime Premium diliminde 5 Ocak akşamı saat 22:30’da yapacak. Normal gösterimi ise Tokyo MX'de 7 Ocak akşam saat 22:00'de olacak. 23 Aralıkta Tokyo’da yapılacakön gösterim etkinliğinde Junji Ito ve Yuji Mitsuya’da bulunacak.

                                      Junji Ito

Junji Ito'nun Uzumaki ve Tomie mangalarından esinlenmiş live-action uyarlamaları yapılmış ve GYO mangasının da bir OVA’sıç ıkmıştır. Viz Media bu üç hikâyeyle birlikte Fragments of Horror mangasını İngilizce olarak yayınlamıştır. Comic One, Flesh Colored Horror mangasını, Dark Horse Comics, Museum of Terror mangasını ve Kodansha Comics ise Junji Ito's Cat Diary: Yon & Mu mangasını yayınlamıştır.

Junji Ito bu yıl manga yazarlığının 30. yılını kutlamaktadır. Osamu Dazai’nin klasik romanı Ningen Shikkaku’nun (No Longer Human) manga uyarlaması olan en son yayını 2 Mayısta çıkmıştır. 2016’da kısa manga hikâyelerini içeren Çin yapımı live-action’da çıkmıştır.


kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2017-11-22/junji-ito-collection-anime-casts-hikaru-midorikawa-mami-koyama-rie-suegara/.124368

1983 yılında İstanbul'da yarışa katıldım. Başlangıçta, geleceğimin o zaman farkında olmadan TRT'nin sabah kuşağındaki animelerle şekilleneceğinden haberdar değildim. Kanıma işleyen bu anlatım tarzı ve dünyalar hala devam etmekte olan maceramın bir parçası. Zevkler ve renkler tartışılmaz olsa da, fikrimce anime izlememiş birisi daha hiç birşey izlememiştir. to be continued..

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları