Juni Taisen'in Çalışanları Ve Oyuncuları İle Tanışın
Hafif romandan anime dizisine kadar, bu büyük kavgada bazı büyük isimler var!

"Hoşgeldiniz, Savaşçılar ... Şimdi hepimiz beraberiz, onikinci Juni Taisen'e başlayacağız!"

Gizemli hakem Duedecuple, on iki Savaşçı'nın her Oniki Yıl boyunca düzenlenen ve On İki Savaşçının ölümle savaştığı savaş olan On İkinci Zodyak Savaşını başlatır. Düşen muhaliflerinden Oniki siyah mücevher toplayandan tek kurtulana, onlara istedikleri her şey verilecek.

Juni Taisen: Zodyak Savaşı, sonbahar sezonunun en çok beklenen başlıklarından biri, her biri Çin zodyasının kişiliğini almış tuhaf karakterlere sahip büyük bir savaş. Şimdiye kadar elde edilen önizlemeler, biraz üstünde karakterler ve aşırı şiddet vaat ediyor ancak projenin ardında çalışan etkileyici isimler ve organizasyonlar bulunuyor. Yılın en iyisi için yarışan anime olarak gösteriyor. Juni Taisen'in çalışanlarına bir göz atalım!



Personel

Juni Taisen, stüdyo SHAFT tarafından uyarlanan beğeni toplayan Monogatari dizisinin yazarı NisiOisiN'nin tek elden orijinal bir roman uyarlamasıdır.Yapıtlarında kesinlikle tuhaf karakterler ve gizemli bir anlam duyuluyor ki Juni Taisen'in tasarısına kesinlikle uyuyor.Ününün bir başka kısmı da  görüşlerine meydan okuyor, bu nedenle bu basit öncülün gözünden fazlasını beklemeliyiz. Şimdiye kadar gördüğümüz önizlemelerden yola çıkarak, seriler Zodiac Savaşı'na katılmak için savaşçı motivasyonlarını keşfetmek için acımasızca öldürüldükleri halde keşfedebilirsiniz.

Hafif bir romanın manga adaptasyonunun ilk bölümüne göz atmak  için, VIZ Medya'nın izniyle online olarak ücretsiz okunabilir.

Proje Hosoda Naoto tarafından yönetiliyor.tuhaf öyküler ya da 12 kişilik savaş kraliyetleri için yabancı biri değil.Her ikisini de yöneten The Devil is a Part-Timer ve The Future Diary'dir.Juni Taisen'deki ölümcül mücadele, Hosoda'nın canlandırma direktörü ve Read or Die dahil olmak üzere bir dizi aksiyon filminde anahtar animatör olmasıyla da iyi ellerde.Animasyonun kendine özgü tarzı, yavaş ve hızlı hareket arasındaki değişim, sık sık karakterlerin havada asılı kalması ve hızlı, titrek patlama hızları.Ayrıca ekranda mermi gönderen bir tutkusu var.

Dizinin kompozisyonu, anime sektöründe yazar olarak etkileyici bir özgeçmiş olan Sadayuki Murai'ye ait. Son çalışmaları arasında Perfect Blue ve Steam Boy'un senaryosu yer alıyor.En son yaptığı eseri,  Knights of Sidonia dizisi ve Blame için senaryo da dahil olmak üzere, Tsutomu Nihei eserlerinin 3D anime uyarlamaları için Polygon Pictures ile anlaştı.Studio Graphinica, muhteşem efekt dizileri yaratmak için 2D ve 3D animasyonunu bütünleştirmek konusunda uzman olan Juni Taisen'la çalışıyor. Onların en yeni büyük eseri, Haecceitas'ın Zinciri Chronicle - Haecceitas'ın Işını, 3D animasyonlu dövüş sahnelerini 2D animasyonla kullanırken son derece zor olacak karmaşık kamera pan kullanırken 2D hissi uyandıran sahneler kullandı. Sadece geçen sezon, Studio 8-bit, Fantasy mecha serisi Knight's & Magic'te 3D çalışmalarına yardımcı olmak için Graphinica'yı getirdi.

Oyuncular

Ölüye karşı savaşan çeşitli eksantriklerin bir dökümüyle, oyuncu kadrosunu netleştirmek zorundadır Graphinica, önceki çalışması Gundam Wing'de Heero Yuy ve My Hero Academia'da En İyi Jeanist deyip Uma the Horse'i seslendiren Hikaru Midorikawa da dahil olmak üzere tanınabilir sesler getirdi. Kuş sesi Niwa, Ayane Sakura, aynı zamanda My Hero Academia'nın Ochako'yu dile getirdi ve Nisekoi'deki Haru rolü için de popüler. Cho, Ram Hituji oynarken, One Piece'den Brook olarak tanıyabilirsiniz. Psikotik bunny Usagi, daha önce Hem Hero Academia'dan Blue Exorcist'te Rin, hem de Bakugo'yu seslendiren Nobuhiko Okamoto tarafından oynanacak.


Özellikle, karakteri Inonoshishi olan Boar'un kendi PV'sinin konusu olan Yoko Hikasa, Little Witch Akademisinde Diana, K-On'dan Mio !, Yeni Oyun'dan Kou, ve New Game'den Kou'nun tanınmış rolleri olan ünlü bir seiyuu. Berserk'teki Farnese.

Juni Taisen, başlangıcından üretime ve ses yeteneklerine kadar büyük isimlerle dolu ve bize entegre 2D ve 3D animasyon kullanarak harika bir hareket göstermek için aracın en yeni araçlarını kullanarak büyük bir çıkış yapacak durumda. NisiOisin'in her zaman bazı öykü hileleri var ve haftalardan haftaya kadar gösteriyi takip eden böylesine ölümcül bir öncül ile spoilerdan uzak durmanın bir zorunluluğu olabilir. Kazanan ve ölen her kimse, şaşkınlık içindir!

Peter Fobian Crunchyroll için Associate Features Editor ve Monthly Mangaka Spotlight'ın yazarıdır.

kaynak : Bağlantı Yazısı

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları