Jun Maeda Yeni Animesiyle Bizleri Yine Ağlatmaya Geliyor
Kamisama ni Natta Hi 10 Ekim'de seyirciyle buluşacak.

Angel Beats ve Charlotte'un yaratıcılarından yepyeni bir anime hayata geçmek üzere! Japonya'da 10 Ekim tarihinde gösterime girmesi planlanan Kamisama ni Natta Hi, enteresan konusuyla şimdiden dikkatleri üzerine çekmiş durumda. P.A. Works de animeyle alakalı geçtiğimiz günlerde bir fragman yayınladı.

https://mobile.twitter.com/kamisama_Ch_AB/status/1305098740714283008?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1305098740714283008%7Ctwgr%5Eshare_3&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.crunchyroll.com%2Fanime-news%2F2020%2F09%2F13-1%2Fjun-maedas-the-day-i-became-god-tv-anime-starts-saving-the-world-from-october-10

Kamisama ni Natta Hi, Jun Maeda ve P.A. Works ortaklığının üçüncü meyvesi olacak. 2010 senesinde yayınladıkları Angel Beats ile ortalığı kasıp kavurmuş, 2015 senesinde yayınladıkları Charlotte ile anime fanlarını iki kutba ayırmayı başarmışlardı. Yönetmenlik koltuğunda Charlotte'den tanıdığımız Yoshiyuki Asai otururken, senaryo kısmında Maeda'ya eşlik edecek isim olan Na-Ga aynı zamanda serinin karakter tasarımlarını da üstlenecek.

Hikayenin konusuna gelirsek; Youta Narukami yaz tatili esnasında kendisini "Her şeyi Bilen Tanrıça" olarak adlandıran bir kızla karşılaşır. Hina adındaki bu kız kahramanımıza dünyanın 30 gün içinde yok olacağını söyler. Önce kıza inanmayan Youta, gördüğü inanılmaz güçler karşısında küçük dilini yutar ve böylece çılgın bi' yaz macerası başlamış olur.


26 Eylül'de serinin yönetmen ve seslendirmen kadrosunun yer aldığı özel bir program yayınlanacak. Bu programda ayrıca serinin tema şarkısını icra eden Yanagi Nagi de bir performans sergileyecek.

 

Kamisama ni Natta Hi, 10 Ekim gece 24:00'da Tokyo MX üzerinden yayına sunulacak. Sakın kaçırmayın!

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları