Jump Force Oyununun Videosunda Bleach Karakterleri Tanıtılıyor
Ichigo, Rukia, Aizen crossover oyununda Bleach'i temsil ediyor.

Bandai Namco Entertainment Pazartesi günü Jump Force Crossover oyunu için bir fragman yayınladı.  Video, Bleach: Ichigo, Rukia ve Aizen karakterlerini öne çıkarıyor.

Önceden açıklanmış karakterler arasında: Naruto, Goku, Luffy, Frieza, Roronoa Zoro, Sasuke Uchiha, Ichigo, Rukia ve Aizen. Death Note'dan Light ve Ryuk da oyunda görünecek.

Bandai Namco Entertainment oyunu açıklıyor:

Evrenler, efsanevi manga kahramanları ve kötüleri olarak çarpışırlarken, gerçekliğimize taşınıyorlar. 

Image

Spike Chunsoft oyunu geliştiriyor ve PlayStation 4, Xbox One ve PC'de Steam ile 2019'da piyasaya sürülecek.

Oyunun yapımcısı Kōji Nakajima, E3'te yapılan bir röportajda oyunun ilk video oyunu görüntüsüne sahip olacak karakterleri içereceğini belirtti. Oyun ayrıca "superpowers" ile "heroes" üzerine kurulu olan Weekly Shonen Jump serilerinden de yararlanacak. Nakajima, The Prince of Tennis ve Food Wars! Shokugeki no Soma gibi serilerin ortaya çıkma ihtimalini küçümsedi.

Spike Chunsoft, daha önce J-Stars Victory VS + oyunu üzerinde çalıştı. Jump Force gibi, bu oyun da Haftalık Shonen Jump karakterlerini içermekte.  Bu oyun, 2014 yılında PlayStation 3 ve PlayStation Vita için Japonya'da ve 2015'te de aynı platformlarda ve PS4'te Batı için piyasaya çıktı. Spike Chunsoft ayrıca 2016'da gönderilen One Piece: Burning Blood oyunu da geliştirdi.

Kaynak:ann

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları