Jujutsu Kaisen Mangasının Satış Miktarı Animenin Çıkışından Bu Yana %590 Artarak 50 Milyon Kopyaya Yükseldi
16.cildin ilk sayısı cuma günü 2 milyon kopya olarak çıkacak.

Shueisha pazartesi günü, Gege Akutami'nin Jujutsu Kaisen mangasının yaklaşan 16. cildinin ilk sayısının 2 milyon kopya olacağını bildirdi. Shueisha ayrıca, manganın toplam satış miktarının basılı ve dijital kopyaların yanı sıra henüz satılmayan kopyalar da dahil olmak üzere 50 milyonun üzerine çıktığını duyurdu. 16. cilt cuma günü çıkacak.


Manganın satış miktarı geçen Ekim ayında anime uyarlamasının ilk gösteriminden bu yana yaklaşık %590 arttı. Sadece manganın derlenmiş 15. cildinin ilk sayısının 1.5 milyon kopyası vardı, ilk kez manganın herhangi bir cildi ilk sayısında 1 milyondan fazla kopyası çıktı. Cilt, 4 Mart'ta çıkmıştır. 

Manga:

  • Ekim başında 8,5 milyon,
  • 29 Ekimde 10 milyon,
  • 16 Aralık'ta 15 milyon,
  • 13 Ocak'ta 20 milyon,
  • 26 Ocak'ta 15 milyon,
  • 9 Şubat'ta 30 milyon,
  • 4 Mart'ta 35 milyon,
  • 31 Mart'ta 40 milyon,
  • 21 Nisan'da 45 milyon sattı.

Üstelik Shueisha, manganın 18. cildinin (25 Aralık'ta çıkacak) ve 19. cildinin (4 Nisan 2022'de çıkacak) ürünlerini bir araya getirecek bir baskıya sahip olacağını açıkladı. 18. cilt, 32 karakteri toplayan akrilik masa takvimi içerecektir. 19. cilt, manganın Shibuya Olayı'ndan ( Shibuya Incident arc) beş nesneyi ve mangadan alınan bir dizi "olay yerindeki fotoğrafları" bir araya getirecek.


Viz Media, hikâyeyi şöyle anlatıyor:

İblislerin masum insanlarla beslendiği bir dünyada efsanevi ve korkulan iblis Ryoma Sukuna'nın parçaları kayboldu ve etrafa saçıldı. Herhangi bir iblis Sukuna'nın vücut parçalarını tüketirse  kazandığı güç bildiğimiz dünyayı yok edebilir. Neyse ki canlıların tehlikeli yaşayışlarını doğaüstü güçlerden korumak için var olan gizemli bir Jujutsu Büyücüler okulu var!

Yuji Itadori, günlerini yatalak büyükbabasını ziyaret ederek geçiren bir lise öğrencisidir. Her ne kadar sıradan bir ergen gibi görünse de muazzam fiziksel gücü dikkate değer bir şey! Tüm spor kulüpleri onun katılmasını istese de Itadori, Esrarengiz Olaylar Kulübü'ndeki okul dışı kişilerle takılmayı tercih eder. Bir gün kulüp mühürlenmiş, lanetli bir nesneyi ele geçirmeyi başarır ancak mührü kırdıklarında serbest bırakacakları felaketten haberleri yoktur.

Akutami, Mart 2018'de Shueisha'nın Haftalık Shonen Jump dergisinde mangasını piyasaya sürdü.

Viz Media, manganın ilk üç bölümünü Jump Start girişiminin bir parçası olarak Japonya ile aynı anda İngilizce olarak yayınladı. Viz, Aralık 2018'de yeni Shonen Jump modeline geçtiğinde, şirket manganın yeni bölümlerini dijital olarak yayınlamaya başladı. Shueisha ayrıca mangayı MANGA Plus web sitesinde de yayınlıyor. 

Jujutsu Kaisen animesi 2 Ekim'de gösterime girmiş ve 24 bölümden oluşmuştur. Serinin yeni anime filmi Gekijō-ban Jujutsu Kaisen 0  bu kış vizyona girecek. Film, Gege Akutami'nin Jujutsu Kaisen 0 Tokyo Toritsu Jujutsu Kōtō Senmon Gakkō (Jujutsu Kaisen 0: Tokyo Sınırı Jujutsu Lisesi) manga tanıtıcı bölüm hikâyesine dayanıyor.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları