Jujutsu Kaisen Animesinin İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
Gege Akutami'nin Jujutsu Kaisen adlı mangasının TV anime uyarlaması için resmi web sitesi Çarşamba günü animenin ilk tanıtım videosuyla beraber yeni oyuncuları ve kadroyu yayınladı.

Junichi Suwabe, Sukuna Ryōmen karakterini seslendirmek üzere oyuncu kadrosuna katıldı.


Sunghoo Park (The God of High School) animenin MAPPA'dan yönetmenliğini yapmaktadır. Hiroshi Seko (Attack on Titan: Lost Girls, Banana Fish, Vinland Saga) senaryodan sorumludur. Tadashi Hiramatsu (His and Her Circumstances, Yuri!!! on Ice, Parasyte -the maxim-) karakterleri tasarlamaktadır. Hiroaki Tsutsumi, Yoshimasa Terui ve Arisa Okehazama müziği bestelemektedir.

1. PV:

Anime, Ekim ayında MBS'deki "Super Animeism" bolğundan, TBS ve diğer bağlı oldukları şirketlerden prömiyer yapacak ve Cuma günü 25: 25'te (yani Cumartesi günleri 1:25: 00'de) yayınlanacaktır.


Daha Önceden Açıklanmış Olan Oyuncular:

  • Junya Enoki - Yūji Itadori
  • Yūma Uchida - Megumi Fushiguro
  • Asami Seto - Nobara Kugisaki
  • Yūichi Nakamura - Satoru Gojō

Viz Media, Jump Start girişiminin bir parçası olarak manganın ilk üç bölümünü Japonca versiyonu ile aynı anda İngilizce olarak yayınlamıştır. Şirket daha sonra yeni Shonen Jump modeline geçerek manganın yeni bölümlerini dijital olarak yayınlamaya başlamıştır. Viz Media, 7 Nisan'da üçüncü cildi basılmış olarak yayınlamıştır. Shueisha, mangayı MANGA Plus web sitesinden yayınlamakta ve mangayı şu şekilde anlatmaktadır: 

Garip bir nedenden ötürü, Yuji İtadori çılgın atletizm yeteneğine rağmen 'Occult (Büyü Bilimi) Kulübü' ile takılmayı tercih etmektedir. Ancak kulübe katılmasından kısa bir süre sonra kulüp üyelerinin saldırıya uğramasıyla, büyünün gerçek bir şey olduğunu öğrenir. Bu arada gizemli Megumi Fushiguro, oldukça özel ve lanetli bir nesnenin izini sürmektedir ve araştırmaları onu İtadori'ye götürür..


Akutami, mangayı Mart 2018'de Weekly Shonen Jump'da yayınlamaya başlamıştır. Shueisha, 4 Mart'ta manganın 10. cildini yayınladı ve manganın 11. cildini 4 Haziran'da yayınlayacaktır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları