Jujutsu Kaisen Animesi 3 Ekim'de Başlıyor
Macereya hazır olun!

Çünkü bir sonraki büyük Shonen Jump uyarlaması yolda! Gege Akutami'nin JUJUTSU KAISEN'i Ekim ayında Crunchyroll'da yayınlanacak.

Ve işte buyurun hikaye: 

Bir çocuk "doğru ölüm" için savaşır.

Zorluk, pişmanlık, utanç: İnsanların hissettiği olumsuz duygular, günlük yaşamlarımızda gizlenen Lanetlere dönüşür. Lanetler, insanları korkunç bir talihsizliğe ve hatta ölüme götürme yeteneğine sahip ve bu korkunç dönüşüm dünya çapında yaygınlaşıyor. Dahası, Lanetler yalnızca başka bir Lanet tarafından savuşturulabilir.

Itadori Yuji, sıradan bir lise hayatı yaşamasına rağmen muazzam fiziksel güce sahip bir çocuk. Bir gün Curses'in saldırısına uğrayan bir arkadaşını kurtarmak için İki Yüzlü Hayalet'in parmağını yer ve Lanet'i kendi ruhuna alır. O andan itibaren, İki Yüzlü Spectre ile bir bedeni paylaşır. En güçlü büyücüler Gojo Satoru tarafından yönlendirilen Itadori, Lanetlerle savaşan bir organizasyon olan Tokyo Metropolitan Sihirbazlık Teknik Lisesi'ne kabul edilir ve böylece bir Laneti kovmak için bir Lanete dönüşen çocuğun kahramanca hikayesi başlar. Asla geri dönemeyeceği bir hayat...

kaynak: crunchyroll

Görüş ve önerileriniz için [email protected] adresine mail atabilirsiniz.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları