Jujutsu Kaisen 0 Anime Filmi İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Gekijō-ban Jujutsu Kaisen 0'nun (Jujutsu Kaisen 0 the Movie) resmi web sitesinin cuma günü yaptığı açıklamada Megumi Ogata'nın (Shinji in Neon Genesis Evangelion, Sailor Uranus in Sailor Moon, Kurama in Yū Yū Hakusho) ana karakter Yuta Okkotsu'yu seslendireceği duyurdu ve bir tanıtım videosu yayınladı.

Megumi Ogata (Shinji in Evangelion) Yuta Okkotsu'yu seslendirecek.

Film, 24 Aralık'ta vizyona girecek.

Jujutsu Kaisen TV animesi 24. ve final bölüm ile bu kış gelecek olan filminin duyurusuyla 26 Mart'ta sonlandı. Film, yine MAPPA'nın animasyonu ve TOHO'nun yayımı ile gerçekleştirilecek ve Gege Akutami'nin Jujutsu Kaisen 0 Tokyo Toritsu Jujutsu Kōtō Senmon Gakkō (Jujutsu Kaisen 0: Tokyo Prefectural Jujutsu High School) mangasının öncesi niteliğindeki hikayeyi konu alacaktır.

Viz Media, Jujutsu Kaisen 0 mangasını 5 Ocak'ta yayımladı ve hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Yuta Okkotsu, ciddi problemlerle boğuşan gergin bir lise öğrencisidir—çocukluk arkadaşı Rika bir Lanet'e dönüştü ve kendisini rahat bırakmamaktadır. Rika sıradan bir Lanet olmadığından, durumu acemi şeytan kovucuların nasıl Lanet'ler ile savaşılacağını öğrendiği bir okul olan Jujutsu High'dan bir öğretmen olan Satoru Gojo tarafından fark edilir. Gojo, Yuta'yı okula yazılmak konusunda ikna eder ancak yeterli zamanda yakasını bırakmayan bu Lanet'i dizginlemeyi öğrenebilecek mi?

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları