JoJo's Bizarre Adventure 'Gerçek' Kaçış Oyunu Beraberinde Bir Yeni Karakteri Getirecek
JoJo'nun Tuhaf Macerası'nda izleyiciler izleyici olmaktan çıkacak.

Scrap's Real Escape Game geçtiğimiz perşembe günü JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders için ilgi çekici yeni bir eğlence şöleni ilan etti. JoJo'nun Tuhaf Binasından Kaçış isimli etkinlik özel orijinal bir düşman karakterinin özelliklerini kapsayacak. Bu canlı oyun Japonya'da Tokyo'nun harajuku bölgesinden başlayarak tam yirmi dört farklı yerde 2 Kasım'da gerçekleşecek. 

Image

Bu yeni şölen Real Escape Game ve JoJo's Bizarre Adventure: Stardust Crusaders televizyon animesi için düzenlenmiş ikinci işbirliği olacak. Oyun düşman standı tarafından hazırlanmış bir binanın içinde gerçekleşecek. Katılımcılar gizemli binadan kaçmak için yapbozları zamanında çözmeliler. Altı kişilik gruplar halinde işbirliği yapacak olan oyuncuların binadan kaçmak için ise sadece bir saatleri var. Ekip etkinliğin detaylarını görsellerini ve yeni karakterin ses aktörünü ilerleyen zamanlarda ilan edeceğini duyurdu.  

Image

Oyunun hikayesinde , Jōtarō'nun grubu eski intikamı DIO ile yüzleşmek için Mısır'a giderler. Yolda durdukları bir otelin odasından gizemli bir ses duyduklarında, ses onlara kaçmak ve yaşamaya devam etmek için bir saatleri olduğunu ve kalan zamanlarını nasıl kullanacaklarını çok merak ettiğini söyler. 

Bu zaman içerisinde kaçamayan kişilerin artlarında hiç bir iz bırakmadan kaybolacaklarının garantisini de vermeyi ihmal etmez. Jōtarō ve yoldaşları sesin DIO'nun uşaklarından biri olduğunu ancak kendisini ortaya çıkarmayacağını düşünürler. Onlar bunu düşünedursun otelin duvarları oynayıp kıvrılmaya başlar ve bir anda otel sarmal bir labirent halini alır ve kırılamayacak durumdadır.

Ses sonunda susar. Jōtarō ve arkadaşları şimdi nasıl buradan çıkacaklarıyla ilgili bir saatlik kaderleriyle baş başa kalmışlardır. Beş kişi ve bir köpek böylece hayatta kalma savaşına başlamış olurlar.

Image

Önceden alınmış normal biletler 3,000 yen iken (yaklaşık yirmi yedi dolar) öğrenci biletleri 2,500 yen (yaklaşık yirmi üç dolar) olacak. Altı kişilik grup biletleri ise 17,400 yen (yaklaşık 159 dolar) iken etkinlik günü biletler 3,500 yen (yaklaşık otuz iki dolar) olacak.


Kaynak www.animenewsnetwork.cc

2011-2017 GAÜN Elektrik-Elektronik Müh.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları