John Wick Yazarından Hellsing Filmi
"Zeka ve çılgınlık" ekranda hayat bulacak.

John Wick yazarı Derek Kolstad, Amazon Studios'un yeni live-action projesi Hellsing'te yer alacak. 

İkonik Japon manga serisi Hellsing'in live-actiona uyarlanacağı ve Kolstad'ın da senaryo yazarı ve yapımcı olarak karşımıza çıkacağı gün yüzüne çıkmış bilgiler arasında. Projenin diğer yapımcıları arasında Automatik'ten Brian Kavanaugh-Jones ve Fred Berger, Ranger 7 Films'den Mike Callaghan ve Reuben Liber ile Soluble Fish Productions'tan Jason Lust bulunuyor.

Hellsing, Kouta Hirano tarafından yazılan ve çizilen, Shōnen Gahōsha tarafından da yayımlanan bir aksiyon-korku manga serisidir. Orijinal çalışma 1997'de başladı ve 2008'e kadar devam etti; her yeni cilt, vampirlerle, gulyabanilerle ve diğer doğaüstü tehditlerle savaşmak için çalışan gizemli Hellsing Organizasyonu'na bağlı güçlü bir vampir Alucard'ın hikayesinin daha derinlerine inmeyi başardı.

Image

Kolstad, Aculard'ı ekrana getirmenin yanı sıra, kısa süre önce Bob Odenkirk'ün başrolünü oynadığı yeni aksiyon-gerilim filmi Nobody'yi kaleme aldı ve 19 Mart'ta Disney + 'a gelecek olan Marvel's The Falcon and the Winter Soldier serisinin yazım ekibinde yer aldı. John Wick: Chapter 4 ve 5'in senaryolarını ve ayrıca Paramount set Dungeons & Dragons filmini de yazdı. 

Siz bu yapım ve yazar kadrosu hakkında ne düşünüyorsunuz? 

Netflix değil de Amazon uyarlaması olması biraz da olsa ümit veriyor mu? 


kaynak: ign

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları