Japonya'da Zombi İstilası!
Japon Kosuge köyü, turizm gelirini artırmak istiyor ve cadılar bayramından hemen sonra korkunç bir zombi istilasına uğramaktan çok heyecan duyacakların ve tuhafların ilgisini çekmenin daha iyi bir yolu var mı?

Kosuge’de yaz sonları sonbahar başı gibi Japon peri evleri ya da obakeyashiki’ler yeniden popüler hale geldi ve Kosuge’de konukları etkilemek için kanlı vücutlar, kopmuş uzuvlar etrafa saçılıyor. Bakalım konuklar bu korkunç sahnelerden ne kadar etkilenecek…

Kosuge'nin 700 kişilik nüfusu, cazibeli, rustik kasabayı cehenneme çevirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor; kıyamet sonrası kan banyosu için sıcak kaynaklar ve dağ manzaraları ticareti yapıyor olacak. Kasabadaki vatandaşların kaç tanesinin zombi olarak giyineceği bilinmiyor, ancak olay çok korkunç olaylar yaşayacağını taahhüt ediyor.

Kosuge, muhtemelen, bölgede yaşayabilecek ilginç şeyleri açıklayacak olan her tür pseudoscientific, doğaüstü mumbo jumboyu sunacak olan yıllık Sonbahar Dünya Blessing festivaline ev sahipliği yapıyor. Orada da Resident Evil referansı olabilir. Zombileri topluluğa getirmek için ne gerekiyorsa yap!

Kosuge'nin zombi salgını sadece 11 Kasım'da bir özel gecede gerçekleşecek. 6: 30-9: 30 saatleri arasında olsa bile gün boyunca 13: 00-20: 00 saatleri arasında bütün ailenizi getirebileceğiniz daha az korkunç bir versiyon var, ziyaretçiler gerçekten korkunç "doğaüstü" bir deneyimle muamele görecekler.

asiancrush

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları