Japonlara Sormuşlar: Randoseru Hangisinde Daha İyi Duruyor?
Japonlar ve onların deli manyak anketlerinden biri daha: Hangi Karaktere Sırt Çantası (Randoseru) Daha Çok Yakışıyor?

Randoseru (ラ ン ド セ ル), ilkokul öğrencileri tarafından Japonya'da yaygın olarak kullanılan dikişli sert deri veya deri benzeri sentetik malzemeden yapılmış, sert sırtlı bir sırt çantasıdır. Geleneksel olarak çocuğa ilkokuluna başladığı zaman verilir, bunun üzerine çocuk 6. sınıfa kadar aynı torbayı kullanır.

21 Mart'ın "Randoseru Day" kabul edilmesi, doğal olarak yeni bir anketin yolunu açtı: hangi anime öğrencisi, bu ikonik sırt çantası için en ideal karakter? Hadi gelin Anime!Anime!'nin sitesinde yapmış olduğu oylama sonucunda oluşan top 10'a bakalım. 

10. Kinomoto Sakura, Cardcaptor Sakura
8. Nobi Nobita, Doraemon
8. Isono Katsuo, Sazae-san
7. Kanna Kamui (Kobayashi Kanna), Miss Kobayashi's Dragon Maid
6. Yuuki Mikan, To LOVE-ru
5. Hinatsuru Ai, The Ryuo's Work is Never Done!
4. Hachikuji Mayoi, Bakemonogatari

Monogatari serisinden Arararagi-san'ın -ay pardon, Araragi- hasta olduğu Mayoi'nin randoserusu ve onu taşıyışı normalde ilk üçte kesin yer alırdı ama bu ciddi bir rekabetin olduğu anketlerden biri olunca dördüncülükle yetindi. 

Gelelim ilk üçe!

3. Sakura Momoko, Chibi Maruko-chan
Image

3. sırada yer alan Chibi Maruko-chan, Maruko-chan olarak bilinen Sakura Momoko'dur! Oyların yaklaşık %10'unu alan Maruko-chan, 1986'daki shoujo mangasında görüldüğünden beri Japon anime kültürünün ikonik bir parçası haline geldi. Kırmızı elbisesi ile kırmızı randoseru mükemmel bir uyum içindedir! 

2. Edogawa Conan, Detective Conan

Image

İkinci sırada% 15'lik oy payıyla Dedektif Conan'ın Edogawa Conan'ı var. İlkokul dönemine ikinci kez dönmek zorunda kaldığından listedeki diğer karakterlerden daha fazla randoseru ile vakit geçiriyor.

1. Miyauchi Renge, Non Non Biyori

Image

Conan'ı geçip %17'lik oy oranıyla zirveye oturan kişi; Non Non Biyori!'nden Miyauchi Renge! Şirin ve çocuksu doğasıyla genç anime hayranlarının kolaylıkla bağ kurduğu ve sempatik bulduğu Renge'nin listenin başında olması aşırı sürpriz olmadı. 

kaynak: tokyo otaku mode

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları