Japon Mitolojisinden Esinlenen Anime: Child of Kamiari Month
Aju Makita, Maaya Sakamoto ve Miyu Irino ana karakterleri canlandıracak.

Kobe kökenli yönetmenler şirketi cretica universal, uzun metrajlı filmi anime film Kamiarizuki no Kodomo / Child of Kamiari Month'ın 2021'de seyirci ile buluşacağını ve 3 ana seslendirme sanatçısını açıkladı. 

Ay takvimine göre Ekim'in bir diğer adı Kamiarizuki'dir. Kamiarizuki tanrıların ayıdır ve o ay,  Japonya'nın dört bir yanından gelen tanrılar Shimane Eyaleti Izumo Bölgesi'ndeki Taisha Tapınağı'nda toplanırlar. Shimane Eyaleti dışındaki insanlar bu sebeple Ekim ayını Kannazuki (tanrıların olmadığı ay) olarak isimlendirirler. Kamiarizuki no Kodomo, bu mitolojiden esinlenir.

Anime Filmin Konusu:

Annesinin kaybıyla yüzleşmekten kaçan Kanna isimli kız, hikayenin merkezindedir.  Bir gün Shiro (tanrıların elçisi) isimli bir tavşan ve oni (canavar) olan Yasha adında bir çocuk görünür. Kanna, insanlar ve tanrılar arasındaki sınırı geçer ve Izumo'ya davet edilir.

Aju Makita (Shino-chan wa Jibun no Namae ga Ienai live action filmi) Kanna olarak, Maaya Sakamoto Shiro ve Miyu Irino da Yasha olarak karşımıza çıkacak. Takana Shirai (Children of the Sea animasyon yönetmen asistanı ) yönetmen olarak, Tetsuro Satomi (Ninja Batman) animasyon sorumlusu olarak, Tomomi Mochizuki (Ocean Waves) yazar ve storyboard çizeri olarak, Haruka Sagawa (Mon-Soni!: Senritsu no Lucifer, Tada Hitotsu no Hajimari no Uta) da karakter tasarımcısı olarak yapımdaki yerlerini almış durumdalar. 


kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları