Iya na Kao Sare Nagara Opantsu Misete Moraitai Animesinin 2. Sezonu İçin Kadro ve Oyuncular Yayınlandı
Shimahara'nın doujin projesi Iya na Kao Sare Nagara Opantsu Misete Moraitai (I Want You To Make a Disgusted Face and Show Me Your Underwear) anime uyarlaması için resmi web sitesi, pazartesi günü animenin "ikinci sezonu" için personelini ve oyuncularını duyurdu.

Geri dönen oyunculara Shizuka Ishigami - Chitose Itō ve Sawako Hata - Maria Takayama'da dahildir. Yeni oyuncu kadrosuna ise Ayana Taketatsu -  kardeşler Yuno ve Kano Futaba, Sumire Uesaka - Natsumi Hayakawa, Reina Ueda - Shiori Matsuura ve Natsumi Takamori - Riko Fujino dahildir.


40-hara, UWAN Pictures animasyon stüdyosunda genel denetim kolunda görevlidir. Saya Fukase animeyi yönetmekte ve Ikuo Saitō filmin yapımcılığını üstlenmiştir. Senaryo yazarları arasında Shin Araki, Nazuna Miki, Yusura Kankitsu, Shiroichi Amaui ve Yukiya Murasaki bulunmaktadır.

Altı bölümlük seri, 31 Aralık'ta Blu-ray Disc'te piyasaya sürülecektir. Altı bölüm toplamda 24 dakikaya sahip olacaktır.

İlk 24 dakikalık anime "sezonu" Ağustos'taki Comic Market (Comiket) 94 etkinliğinde ilk kez piyasaya sürülmüştür. Blu-ray Disc daha sonra 13 Ağustos'ta Tora no Ana mağazalarında ilk kez seriyi sınırlı basım olarak piyasaya sürmüştür.

Projede, çizim koleksiyonları, fotoğraf koleksiyonları ve manga dahil olmak üzere 70.000'den fazla kitap basılmıştır. Çizimler ve fotoğraflar, çeşitli kıyafetler içindeki kadınların tiksinmiş yüz ifadeleri ve iç çamaşırlarını gösterdikleri pozlarından oluşmaktadır. Tora no Ana, 18+ olan sürümleri de piyasaya sürmüştür.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları