Itai no wa Iya nano de Bōgyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. Animesinin Teaser Videosu Yayınlandı
Kaede Hondo, Maple rolünde olacak.

Yuumikan'ın Itai no wa Iya nano de Bōgyoryoku ni Kyokufuri Shitai to Omoimasu. light novelinin anime uyarlaması için resmi web sitesi, Salı günü ana oyuncu,ekip, bir teaser videosu ve bir teaser görselini paylaştı. Kaede Hondo, animede Maple olarak rol alacak.

Shin Oonuma (Fate/kaleid liner Prisma Illya, WATAMOTE) ve Mirai Minato (Masamune-kun's Revenge, Sunohara-Sō no Kanrinin-san) SILVER LINK'de seriyi yönetiyorlar, Fumihiko Shimo (Anima Yell!, New Game!) serinin senaryolarından sorumlu. Kazuya Hirata ise (Fate/kaleid liner Prisma Illya, Sunohara-Sō no Kanrinin-san) karakterleri tasarlıyor ve baş animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor.

Image

Hikaye, arkadaşı Risa Shiramine tarafından sanal gerçeklik MMO oyunu oynamaya davet edilen Kaede Honjō'ya odaklanıyor. Kaede oyunlardan hoşlanmamakla birlikte, gerçekte asıl hoşlanmadığı şey acı çekmektir. Maple adında bir karakter yaratıyor ve tüm puanlarını ağrıyı azaltmak için VIT'e koymaya karar veriyor. Sonuç olarak, yavaş hareket ediyor, sihir kullanamıyor ve bir tavşan bile ondan daha iyi oluyor. Ancak  VIT'e harcadığı puanlar sayesinde "Mutlak Savunma" olarak bilinen bir beceri ve özel hareketlere karşı çalışan bir "Karşı Beceri" kazanıyor.  Şimdi, tüm zararları telafi ederek maceralarına devam ediyor.

Image

Yuumikan, 2016 yılında Shōsetsuka ni Narō'da (Let's Become Novelists) hikayeni serileştirmeye başladı ve halen sitede hikayenin bölümlerini yayınlanıyor. Kadokawa, Eylül 2017’de Koin’in çizimleriyle birlikte romanı basılmış biçimde yayınladı ve 6. cilt 10 Nisan’da çıktı.

Jirō Oimoto, Mayıs 2018'de Kadokawa'nın Comp Ace dergisinde bir manga uyarlamasını başlattı ve Kadokawa, manganın ilk cildini 24 Kasım'da yayınladı. Manganın 2. cildi, 26 Ağustos'ta piyasaya sürülecek.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları