Isekai Shokudō Animesi'nin 2. Sezonu Onaylandı
Yönetmen Masato Jinbo dönen kadro arasında, sadece animeyi yöneteceği stüdyo değişti.

Kadokawa, Junpei Inuzuka ve Katsumi Enami'nin Restaurant to Another World (Isekai Shokudō) adlı hafif roman serisinin 2. TV anime sezon bilgilerini paylaştı. Animenin resmi web sitesi tanıtıcı görselle birlikte dönen ana kadroyu ve anime yapım ekibini de açıkladı. 


                                            Dükkan Sahibi: Junichi Suwabe

                            Image

                 Saori Ōnishi: Kuro                                     Sumire Uesaka: Aletta
    ImageImage

Masato Jinbo, yönetmen ve dizi senaryo şefi olarak yeniden aramızda, lakin OLM animasyon stüdyosu olarak yerini SILVER LINK'e bırakıyor. Yasukazu Shoji (Go-Go Tamagotchi !, Kami-sama Minarai: Himitsu no Cocotama) de yeni karakter tasarımcısı olarak Keiichi Sano ve Takao Sano'nun görevini devralıyor. 

Seven Seas'in İngilizce'ye çevirdiği hafif roman serisinin hikayesi ise şöyle:

Seven Seas'in İngilizce'ye çevirdiği hafif roman serisinin hikayesi ise şöyle:

50 yıldır faaliyette olan "Youshoku no Nekoya" dışarıdan tipik bir Batı mutfağı restoranı gibi görünse de şaşırtıcı bir sır saklar: Cumartesi günleri restoran özel misafirlerini ağırlamak için halka kapatılır; her türden doğaüstü yaratık buradaki gizemli ve leziz yemekleri tatmaya gelir: Elfler, ejderhalar veya dünya mutfağını tatmak isteyen tüm özel misafirler... Kendi dünyalarına gitmeden ve bir sonraki maceraya atılmadan evvel karınları tok sırtları pek misafirler için bu restoranın adı Isekai Shokudō'dur. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları