"Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?" IV 2022'de Geliyor
Nisan ayında izleyici ile buluşacak OVA için hikâye ve görseller yayınlandı.

DanMachi anime geri dönüyor! Dördüncü sezonu Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? IV için resmi olarak yeşil ışık yakıldı ve yayın tarihi 2022 olarak belirlendi.
Onu beklerken aşağıdaki trailer'ı izleyebilirsiniz.

Bu sırada, serinin sıradaki OVA'sı  için de yeni bir bilgi geldi. "Is It Wrong to Crave Hot Spring in Orario? -God of the Hot Spring Forever-" OVA'sının yayın tarihinin 28 Nisan olduğu belirtildi. 
Aşağıda yeni OVA için trailer, görseller ve sinopsis bulacaksınız: 

OVA'dan tanıtım görseli:

Sinopsis: Orario'da aniden tuhaf bir kaplıca tesisi ortaya çıkar. Ortaya çıktığından beri, insanlar günlük hayatın stresinden uzaklaşmak için orayı hemen her gün ziyaret etmektedirler. Tabii ki Bell ve Hestia Familyası'nın diğer yüzleri, kalabalığin içinde görünür. Ancak bu popüler tesisten şüphelenen bir grup insan da vardır. Kaplıca, komplo ve perdenin arkasındaki sır... Baş döndürücü bir maceradan sonra Bell, gerçeğe ulaşır.

"Is It Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?" animesi Fujino Omori tarafından yazılan ve illüstrasyonu Suzuhito Yasuda tarafından yapılan bir hafif romana dayanmaktadır. Seri şimdiye kadar 12 milyondan fazla kopya satmıştır. 

Kaynak: Crunchyroll

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları