Inuyashiki Live-Action'ının İlk Fragmanında Uçan Noritake Kinashi Görünüyor
Yönetmenliği Shinsuke Sato (GANTZ, Death Note Light up the NEW world) üstleniyor.

Resmi web sitesi ve Twitter hesapları üzerinden paylaşılan bilgiye göre Hiroya Oku'nun bilim-kurgusu mangası Inuyashiki'nin live-action filmi başlayacak. Web sitesi ve Twitter hesabından paylaşılan 30 saniyelik ilk tanıtıcı videoda iki ana karakteri görüyoruz: Ichiro Inuyashiki'yi 55 yaşındaki Japon komedyen Noritake Kinashi (Tunnels) ve Hiro Shishigami'yi ise 28 yaşındaki Takeru Sato (Kamen Rider Den-O, Rurouni Kenshin) canlandırıyor. Bu ilk videodan farklı bir video da TV anime adaptasyonunun 11. bölümünde yayınlanıyor olacak. 

Manga, Kodansha'nın 2 haftalık dergisi Evening'te yayımlanıyordu ve 85 bölüm 2014 Ocak'tan 2017 Temmuz'a kadar devam etti. Hikaye, 10 tankobon cild olarak bir araya getirildi. Hikaye 58 yaşındaki Ichiro Inuyashiki ve genç yaştaki Hiro Shishigami'yi baz alır. Her ikisi de bir meteor çarpışından sonra dünya dışı varlıklar tarafından cyborg haline dönüştürülmüştür. Inuyashiki insanları kurtarmak için olağanüstü gücünü kullanmaya karar verirken, Shishigami ise onları öldürmekten kendini alamaz. 

Live-action'ın vizyon tarihi 20 Nisan 2018 olarak açıklandı. Filmin yönetlenmiğini Hiroya Oku'nun diğer iki mangasından (GANTZ ve GANTZ PERFECT ANSWER) da film adapte eden Shinsuse Sato üstleniyor. Sato ayrıca 2018'de vizyona gireceği duyurulan Bleach'in de live-action yönetmenliğini üstleniyor. 

10 ciltten oluşan tankobon kapağı

10 ciltten oluşan tankobon kapağı

kaynak: crunchyroll

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları