In/Spectre Süpernatural Gizem Mangası Brain Base Tarafından Animeye Uyarlanacak
Spiral'ın yazarı Shirodaira'dan hikaye ve yönetmen koltuğunda Kiddy Grade'den Keiji Gotoh.

Kyo Shirodaira ve Chasiba Katase'nin In/Spectre (Kyokō Suiri ya da Invented Interface) mangası anime uyarlamasına yeşil ışık verilmesiyle salı günü resmi websitesi açıldı.

Brain's Base'den Keiji Gotoh(Kiddy Grade, Endride, Sengoku Collection) tarafından yönetilecek ve Noboru Takagi(Durarara!!, Golden Kamuy, Kuroko's Basketball) senaryodan sorumlu. Takatoshi Honda(RIN-NE konsept tasarımı) karakterleri tasarlayıp, animasyon yönetmeni olarak görev alacak. NAS projesi temsilcisi olacak. Kadro yayın tarihi ve seslendirmenlere dair henüz bir bilgi vermedi.

Kotoko, daha sadece küçük bir kızken, yokai tarafından kaçırıldı. Ruhlar onu güçlü bir meleze çevirdi hem insan dünyası ve hem ruhlar dünyasında yaşamaya başladı. Ancak bu güç bir bedelle geldi bir göz ve bacak. Şimdi, yıllar sonra, bir yandan yokailara göz kulak olurken diğer taraftan da bir yokaidan aldığı güç sayesinde insanüstü iyileşe bilen Kuro'ya karşı hisler beslemeye başlar.

Katase, Shirodaira(Spiral, The Record of a Fallen Vampire, Blast of Tempest)'nın romanından esinlenerek yazdığı magayı 2015 Nisan ayında Kodansha'nın Shōnen Magazine R dergisinde yayımlamaya başladı. Manga Katase'nin serileştirilen ilk eseri. Ve 42. Yıllık Kodansha Manga Ödülleri 2018'de Best Shōnen Manga(En İyi Shounen Mangası) için aday gösterildi.

Kodansha, Japonya'da, manganın dokuzuncu cildini geçtiğimiz ekim bastı ve onuncu ciltini nisan ayında basacak. İlk dokuz ciltin 2 milyon kopyası bulunmakta. 

Resmi Twitter

Kaynak: AniemNewsNetwork

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları