In Another World With My Smartphone Animesinin 2. Sezonu Çıkacak
Light novelden uyarlanan ilk sezon 2017'de prömiyer yapmıştı.

Patora Fuyuhara'nın In Another World With My Smartphone (Isekai wa Smartphone to Tomo ni.) light novelinin animesinin resmi web sitesi Cuma günü, animenin ikinci sezonunun çıkacağını duyurdu. Ayrıca, site duyuruyu kutlamak için çizer Eiji Usatsuka'nın bir çizimini yayımladı.

İlk sezon Temmuz 2017'de çıkmıştı ve 12 bölüm sürmüştü. Crunchyroll, seriyi İngilizce altyazılı olarak, Funimation ise İngilizce dublajlı olarak yayımladı.

Takeyuki Yanase (Himegoto, Onsen Yōsei Hakone-chan) animeyi Production Reed'de yönetmişti. Natsuko Takahashi (My Love Story!!) serinin senaryosunu yazmıştı. Toshihide Masudate (Papillon Rose), Masahiro Sekiguchi (Rainbow Days baş animasyon yönetmeni) ve Miyako Nishida (Rainbow Days) karakter tasarımcıları ve baş animasyon yönetmenleri olarak görev almıştılar.

J-Novel Club, roman serisini İngilizce olarak yayınlıyor ve hikâyeyi şöyle anlatıyor:

15 yaşındaki Mochizuki Touya, talihsiz bir şimşek kazasından sonra, kendisini Tanrı'yla yüzleşirken bularak uyanır. “Korkarım, küçük bir hata yaptım..." yaşlı kediye ağlıyor. Ama hiçbir şey bitmedi! Tanrı, Touya'yı bir fantezi dünyasında reenkarne edebileceğini ve bonus olarak akıllı telefonunu da beraberinde götürebileceğini söylüyor! Böylece Touya'nın macerası yeni, çağdışı bir ortaçağ dünyasında başlıyor. Arkadaşlar! Sevinç! Keder! Esrarengiz Deus ex makinesi! Hayalini kurduğu her türlü hedefle bir yerden bir yere sürekli seyahat ederken merak dolu bir yolculuğa çıkar. Yelkenler kılıç, sihir ve telefon uygulamalarının destansı bir hikâyesinde açılıyor!

Fuyuhara, 2013 yılında "Shōsetsuka ni Narō" web sitesinde In Another World With My Smartphone serisini başlattı ve Hobby Japan's roman etiketiyle, Eiji Usatsuka'nın çizimleriyle basılı olarak yayımlıyor. Soto, 2016 yılında bir manga uyarlaması başlattı ve Yen Press mangayı İngilizce olarak yayımlıyor.

Kaynak: https://www.animenewsnetwork.com/news/2022-04-15/in-another-world-with-my-smartphone-anime-gets-2nd-season/.184648

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları