İlk Free! The Final Stroke Anime Filmi İçin Yeni Tanıtım Videosu Yayınlandı
Kyoto Animation, iki bölümlük anime film projesi olan Free! The Final Stroke'un ilk filmi için pazartesi günü ikinci bir tanıtım videosu, yeni bir görsel ve tema şarkısı bilgilerini yayınladı.

Tanıtım videosu, Haruka'nın uzun zamandır beklenen Sydney turnuvasına olan yolculuğunu konu almaktadır.

OLDCODEX'in film tema şarkısı için belirlediği başlık "Heading to Over - Version:Free -" adından da anlaşılacağı üzere TV animenin üçüncü sezonuna ait OP tema şarkısının remake versiyonudur. CD, 15 Eylül'de piyasaya sürülecektir.

Tanıtım videosu ayrıca, tiyatro ve ön bilet satış servisi Major'ün yanlarında "minik bilet tutucu"ların da (A7-boyutunda iki cepli şeffaf dosyalar) bulunduğu 12 farklı karakterden oluşan MoviTicke Card'larının (ikili setler halinde) 30 Temmuz'da satışa sunulacağını ekledi. 

Filmin hikayesi, Haruka'nın Sydney Oyunları'na olan yolculuğunu ve en iyilerin en iyisi eski rakipleriyle olan kapışmasında becerilerini göstermesini konu almaktadır. İki bölüm de serinin yazarı Eisaku Kawanami tarafından Kyoto Animation üzerinden Masahiro Yokotani'nin (all Free! series) senaryoya olan yardımlarıyla yönetilecektir. Serinin bütün oyuncu kadrosu film için geri dönmüştür.


Projenin ilk filmi 17 Eylül'de Japonya'da gösterime girecek ve ikincisi 22 Nisan'da 2022'de Japonya'da gösterime girecektir. Videonun açıklama kutusu, filmlerin serinin "final bölümü" olduğunu belirtmektedir. Projenin sloganı: "hadi, zafer sahnesine gidelim".

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları