İkinci Live Action Gintama Dizisi İçin Trailer ve Ana Görsel Yayınlandı
3 bölümlük dizi 18 Ağustos'ta çıkacak.

Shueisha'nın Weekly Shonen Jump dergisinin bu yılki 35'inci sayısında, Pazartesi günü yapılan bir röportajda Gintama 2: Yo ni mo Kimyō na Gintama-chan dizisi için bir görsel yayımladı. dTV kanalı da Pazartesi günü şov için bir fragman yayınlamaya başladı.

Bu videoda, Yūma Yamoto'nun dizideki Leiji Matsumoto'nun Galaxy Express 999 mangasından Tetsurō’yu oynayacağını gösteriyor.

Yūichi Fukuda, hem filmler hem de ilk live action dizisinde olduğu gibi, yeni live action Gintama 2: Yo ni mo Kimyō na Gintama-chan dizisinde hem senarist hem de yönetmen koltuğunda oturuyor. Dizi, Docomo'nun dTV yayın hizmeti için 18 Ağustos'ta yayınlanacak ve üç bölüm olacak. Üç bölüm "Uyuyamıyorum", "Hijikata Sigara Yasağı" ve "Kaç Yaşında Olduğun Önemli Değil Dişçiye Gitmekten Nefret Ediyorsun" başlıklı olacak.

Kinchi Kids üyesi Tsuyoshi Dōmoto'nun solo projesi ENDRECHERI, gösterinin tema şarkısı olacak. Dōmoto daha önce ilk live action Gintama filminde Shinsuke Takasugi karakterini canlandırdı ve yaklaşan devam filminde rolünü yeniden canlandıracak.

İlk live action dizisinde, Gintoki Sakata rolünde Shun Oguri, Isao Kondou rolünde Kankurō Nakamura, Toushirou Hijikata rolünde Yuuya Yagira ve Sougo Okita rolünde Ryō Yoshizawa vardı. İkinci live action dizisine katılanlar Kagura rolünde Kanna Hashimoto. Sesli aktör Fumihiko Tachiki, gösteri için Taizō Hasegawa (Madao) rolünü yineleyecek. Leiji Matsumoto'nun Galaxy Express 999 manga karakteri Maetel dizide gözükecek. Karakteri Mizuki Yamamoto canlandıracak.

Gintama 2: Okite ve Yaburu Tame ni Koso Aru (Kanunlar Bozulmak İçin Vardır), Hideaki Sorachi'nin Gintama mangasına dayanan ikinci live action filmi, 17 Ağustos'ta Japonya'da seyirciyle buluşacak. Hikaye hem "Shinsengumi Crysis" hem de"Shogun Reception" arklarını kapsayacak, aynı zamanda Shogunların tanıtımı yapılacak.

Filmin oyuncuları:

Gintoki Sakata rolünde Shun Oguri

Shinpachi Shimura rolünde Masaki Suda

Kagura rolünde Kanna Hashimoto

Tae Shimura rolünde Masami Nagasawa

Kotarō Katsura rolünde Masaki Okada

Gengai Hiraga rolünde Tsuyoshi Muro

Otose rolünde Midoriko Kimura

Toushirou Hijikata ve onun bölünmüş kişiliği Tosshi rolünde Yuuya Yagira

Isao Kondou rolünde Kankurō Nakamura

Sougo Okita rolünde Ryō Yoshizawa

Shinsuke Takasugi rolünde Tsuyoshi Dōmoto

Kamotaro Ito rolünde Haruma Miura

Bansai Kawakami rolünde Masataka Kubota

Katakuriko Matsudaira rolünde Shinichi Tsutsumi

Shogun rolünde Ryo Katsuji

Ayame Sarutobi rolünde Natsuna Watanabe

Jiro Sato henüz açıklanmamış farklı bir rol ile geri dönüyor.

Back Number Rock grubu filmin tema müziği olan Daifuseikai‘yi seslendirecek.

İlk film geçen Temmuz ayında Japonya'da yayınlandı ve ilk dört gün içinde 980 milyon yen (8,9 milyon ABD Doları) kazandı. Film, aynı zamanda, filmin açılışından bir gün sonra Docomo'nun dTV yayın hizmetinde yayınlanan live action internet gösterimine de ilham verdi. Film, Temmuz 2017'de Kanada’da yapılan Fantasia Uluslararası Film Festivalinde ön gösterim yaptı ve Azoland Pictures, 19 Ocak'tan itibaren Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada'da filmi yayınladı.

Well Go USA, ilk filmi DVD, Blu-ray Disc ve DVD kombo paketi ile 6 Mart'ta Digital HD sürümüyle yayınladı.

kaynak: ann

Meraklı anime izleyicisi.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları