IDOLiSH7 Animesinin 2. Sezonu Nisan 2020'de Prömiyer Yapacak
Ekip üyeleri 2. sezon için geri dönüyor.

Image

IDOLiSH7 resmi web sitesi Pazartesi günü yaptığı açıklamada, animenin ikinci sezonunun Nisan 2020'de prömiyer yapacağını duyurdu. Animenin ilk bölümü 14 Aralık'ta Osaka'da bir etkinlikte önceden gösterime girecek. Etkinlik ayrıca Japonya'da çeşitli tiyatrolarda da gerçkleşecek.

Makoto Bessho (Shangri-La, Armitage: Dual-Matrix), TROYCA'ya yeni sezonu yönetmek için geri dönüyor ve Ayumi Sekine (Makura no Danshi, Fate/Grand Order: First Order) seri senaryo danışmanı olarak geri döndü. Danışman Ei Aoki (Fate/Zero, Aldnoah.Zero), orijinal karakter tasarımcısı Arina Tanemura (Full Moon O Sagashite mangasının yaratıcısı), animasyon karakter tasarımcısı Kazumi Fukagawa (Inari Kon Kon, GLASSLIP animasyon yönetmeni) ve baş animasyon yönetmenlerinden Masami Inomata ekibe geri dönen isimler arasında.

İlk IDOLiSH7 TV animesinin ilk iki bölümü Japonya'da 79 sinema salonunda gösterime girdi ve Kasım 2017'de Japonya'da yayımlanmaya başladı. Crunchyroll, bölümleri aynı gün Asya hariç dünya çapında yayımladı. Geri kalan 17 bölümden 15'i ise Ocak 2018'de Japonya'da yayıma girdi.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları