İdolish 7 Animeye Uyarlanıyor
TROYCA İdolish 7'yi Eiko Aoki Gözleminde Animeye Uyarlıyor!

İdolish7'nin resmi websitesinde (Bandai Namco'nun mültimedya projesi olan kurgusal erkek idol grubu) salı günü animeye uyarlanacak olan projenin oyuncu ve personel kadrosunu açıkladı.

Oyuncu Kadrosu:

Idolish Seven

Trigger

Oyuncular rollerini oyundan yeniden ele alırlar.

Makoto Bessho (Shangri-La, Armitage: Dual-Matrix) animeyi Troyca'da yönetiyor.Ayumi Sekine (Makura no Danshi, Fate/Grand Order: First Order) animenin senaryosunu inceliyor.  Kazumi Fukagawa (Inari KonKon, GLASSLIP animasyon direktörü) Arina Tanemura'nın orjinal karakter tasarımlarını anime için uyarlıyor. Ei Aoki (Fate/Zero, Aldnoah.Zero)'nin gözlemci olduğuna inanılıyor.

BandaiNamco İdolish 7 "Dramatik ritim haraketi" iOS ve Android platformları için olan müzik ile birlik içinde olan oyunu Lantis ile birlikte oluşturdu.Oyuncular Tsumugi Takanashi olarak yeni bir idol grubuna menajer oldukları varsayılır.7 erkek şarkıcıyı herbirinin karakteristik özelliklerine göre bir numaralı idol olabilmeleri için eğitmelidir.Oyuncu kadrosu tarafından dialogların tamamının seslendirilmesi oyunun asıl özelliğidir.

Geçen Ağustosta İdol7 albümünün çıkışı ile multimedya projesinın birinci yıl dönümü kutlanmıştır.

Bu projebir çok manga uyarlamasını içermektedir. Arina Tanemura (Full Moon O Sagashite,Phantom Thief Jeanne) ,projenin orjinal karakter tasarımcısı, İdolish 7 mangasını-The Radiant Glory'den önce- Bunta Tsushimi tarafından hazırlanan hikaye ile birlikte çizdi.Ve Idolish 7 MEZZO: Murasaki Ao no Hekireki Hakusensha'nın LaLaDX dergisinin ekim ayı sayısında eş olarak piyasaya sürülmüştür. Nokoshi Yamada 2015 Temmuz ayında başka bir mangayı Hakusensha'nın "Hana LaLa online" sitesinde piyasaya sürdü.Ayrıca Tsushimi 2015 temmuz ayının sonunda manganın romana dönüştürülmüş halini Web Hakusensha Novels sitesinde piyasaya sürdü.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları