I Want To Eat Your Pancreas Tanıtım Filmi Sumika Şarkılarına Yer Veriyor
Eylül'de gelecek olan filmde Emi Wakui, Sakura'nın annesi rolünde oynuyor.

Yoru Sumino'nun I Want To Eat Your Pancreas anime filminin resmi sitesi film için yeni bir fragman yayınladı. Filmin önizlemesinde Rock Grubu Sumika tarafından yapılan "fanfare" ve "Shunkashuto" şarkıları yayınlandı. Video ayrıca aktris Emi Wakui'nin filmdeki ilk ses oyunculuğu denemesinde Sakura'nın annesini seslendireceğini de gösteriyor.

Site ayrıca film için yeni bir poster yayınladı.

Filmin 24 Temmuz'da Tokyo'da ön gösterimi yapılacak. Japonya genelinde 1 Eylül'de vizyona girecek. Amerika Aniplex, filmi Amerika Birleşik Devletleri'ndeki sinema salonlarında gösterecek.

Mahiro Takasugi ismi olmayan ana karakteri sesledirirken Sakura Yamauchi de baş kadın karakteri oynayacak.

Diğer oyuncular:

Kyoko olarak - Yukiyo Fujii

Takahiro olarak - Yūma Uchida

Gum-kun olarak - Jun Fukushima

Atsuko Tanaka - Kahramanın annesi olarak

Shinichiro Miki - Kahramanın babası olarak

Shin'ichirō Ushijima filmi yönetiyor ve senaryoyu yazıyor. Yūichi Oka ise baş animasyon yönetmeni ve karakter tasarımcısı. Hiroko Sebu müziği besteliyor. Studio VOLN (Idol Incidents, Ushio & Tora) ise animasyonu yapan stüdyo oluyor.

Diğer ekip üyeleri:

Sanat Yönetmeni: Yukako Ogawa

Sanat Yönetmeni Yardımcısı: Yoshito Watanabe

Ses Direktörü: Shoji Hata

Ses Efektleri: Noriko Izumo

Renk Tasarımı: Yoshinori Horikawa

Fotoğraf Şefi: Hiroshi Saitō

Fotoğraf Yönetmeni: Mayuko Koike

3DCG Yönetmen: Koremi Kishi

Editör: Yumi Jinguji

Animasyon Yapımcı: Keiji Mita

Dağıtımcı: Aniplex

Romanın hikayesi, bir gün hastanede günlük bulan isimsiz bir kahramanın bakış açısından anlatılıyor. Günlük, sınıf arkadaşı olan Sakura Yamauchi adlı bir kıza ait. Pankreasındaki hastalık sebebiyle sadece birkaç aylık ömrü kalıyor. Sakura, ana karaktere kendi durumundan ailesi hariç haberdar olanın sadece o olduğunu açıklar. Ana kahraman Sakura'nın sırrını gizli tutacağına dair söz verir. Zıt kişiliklerine rağmen, ana karakter son birkaç ay boyunca Sakura ile birlikte olmaya karar verir.

Sumino, 2014 yılında Shōsetsu-ka ni Narō ("Let's Become Novelists") internette hikayeyi serileştirmeye başladı.

Futabasha romanı Haziran 2015'te basılmış, kapak resmi ise Loundraw (Tsuki ga Kirei'nin karakter tasarımcısı) tarafından yapılmıştır. Roman ve romanla ilgili diğer kitaplar 2 milyondan fazla kopya sattı.

Bu romanda, Takumi Kitamura (DISH //) ve Minami Hamabe'nin rol aldığı bir live action filminden esinlenilmişti ve film Temmuz 2017'de Japonya'da gösterildi. Live action film, Güney Kore'de ve Malezya'da düzenlenen Busan Uluslararası Film Festivali'nde Let Me Eat Your Pancreas başlığı altında yayınlandı.

Roman ayrıca, Ağustos 2016'da Futabasha'nın Aylık Aksiyon dergisinde başlatılan ve Mayıs 2017'de sona eren Idumi Kirihara'nın manga uyarlamasına ilham verdi.

Futabasha, geçen Haziran ayında manganın ikinci ve son cildini yayımladı. 

Seven Seas Entertainment, hem orijinal romanı hem de manga uyarlamasını lisansladı. Romanın 20 Kasım'da piyasads olması bekleniyor, manganın ilk cildi ise 22 Ocak 2019'da raflardaki yerini alacak.


Kaynaklar: I Want To Eat Your Pancreas anime filminin ana resmi sitesi, 

Mainichi Shimbun Gazetesinin MAiDiGiTV YouTube kanalı, Comic Natalie.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları