I'm Standing on a Million Lives Fantezi Savaş Mangası Ekim'de Anime Oluyor
Yūto Uemura, Risa Kubota, Azumi Waki, Makoto Koichi animenin yıldızları.

TVアニメ『100万の命の上に俺は立っている』ティザーPV

Kodansha, Salı günü yaptığı açıklamada, Naoki Yamakawa ve Akinari Nao'nun I'm Standing on a Million Lives (100-Man no Inochi no Ue ni Ore wa Tatteiru) mangasının Ekim ayında yayımlanacak bir TV animesine ilham kaynağı olduğunu duyurdu.

Oyuncular:

Yūsuke Yotsuya rolünde Yūto Uemura
Iu Shindo rolünde Risa Kubota
Kusue Hakozaki rolünde Azumi Waki
Yuka Tokitate rolünde Makoto Koichi

Kumiko Habara (PriPri Chii-chan!!, Battle Spirits Burning Soul bölüm yönetmeni) Maho Film'de animeyi yönetiyor. Takao Yoshioka (High School DxD, Your Lie in April, Konohana Kitan) serinin senaryolarından sorumlu. Eri Kojima ve Toshihide Masudate (In Another World With My Smartphone) karakterleri tasarlıyorlar ve Yūko Ōba yan karakter tasarımlarını çiziyor.

Diğer ekip üyeleri:

Renk Tasarımı: Aki Watanabe
Sanat Yönetmeni: Satoshi Shibata
Görüntü Yönetmeni: Yukina Nomura
Ses Yönetmeni: Satoshi Yano
Müzik: Ken Ito
Müzik Stüdyosu: Lantis

Image

Kodansha Comics, mangayı İngilizce yayınlıyor ve şöyle özetliyor:

Dokuzuncu sınıf öğrencisi Yusuke Yotsuya pratik, arkadaşsız ve hiçbir kulüpte aktif değil. Bir gün, o ve iki kız sınıf arkadaşı aniden başka bir dünyaya gönderilir ve burada hayatları için savaşmak uğruna birlikte çalışmaları gerekir. Yotsuya yalnız bir kurttur ve hayatını her zaman kendi isteklerine göre yaşamıştır, ama bir kahraman olması gerektiğinde nasıl tavır sergileyecek?! Fantezi hakkında bildiğiniz her şeyi unutun, eşsiz bir fantezi hikayesine hazır olun!

Yamakawa ve Nao Haziran 2016'da Kodansha's Bessatsu Shōnen dergisinde manga başlattı ve Kodansha 9 Mart'da 9. derlenmiş hacmi yayınlayacak. Kodansha Comics, manganın beşinci cildini 21 Ocak'ta yayımladı.

Image

Nao'nun Trinity Seven mangası Ekim 2014'te prömiyeri yapılan 12 bölümlük bir TV anime serisine ilham kaynağı olmuştu ve serinin 2 devam filmi gelmişti.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları