I'm in Love with the Villainess Yuri Light Noveli Manga Oluyor
Ichijinsha'nın Comic Yuri Hime dergisinin Pazartesi günü yayınlanan Temmuz sayısında, Inori ve Hanagata'nın Im in Love with the Villainess (Watashi no Oshi wa Akuyaku Reijō) adlı yuri light novel serisinin Aonomoto tarafından derginin bir sonraki sayısında -yani 18 Haziran'da- yayınlanacak bir manga uyarlamasının geleceğini açıkladı.

 Inori, haberi hem Japonca hem de İngilizce olarak kendi fanbox hesabından duyurdu ve Aonomoto, Twitter hesabından manganın tanıtım görselini yayınladı. Manga renkli bir açılış sayfasına sahip olacaktır.

Seven Seas Entertainment, light novel serisini lisanslamış ve romanın ilk cildini 10 Kasım'da yayınlayacaktır. Şirket, hikayeyi şu şekilde anlatmaktadır:

Sıradan bir ofis çalışanı olan Oohashi Rei, birdenbire en sevdiği otome oyunu olan Revolution'ın baş kahramanı olarak uyanır. Bu duruma oldukça fazla sevinmesinin üstüne, onu karşılamaya gelen ilk kişi de en sevdiği karakter olan Claire Francois olur - hikayedeki ana düşmanımız! Rei oyunun erkek karakterleri yerine Claire ile romantizm yaşama konusunda kararlıdır. Peki bu kötü kadının aşkı yeni türden bir kura ne tür bir tepki verecek ?!


Inori, seriyi Ocak 2018'de Shōsetsuka ni Narou web sitesinden yayınladı ve GL Bunko, geçtiğimiz Eylül ayında ikinci kitap cildini yayınladı. Hanagata romanların resimlerini çizmektedir.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları