HxH Mangası Ara Veriyor Fakat Yıl Sonunda Geri Dönecek
HxH tekrar araya giriyor ama bu kez yıl sonunda dönmek üzere mi?

                                     Image

Shueisha'nın haftalık yayınlanan Shonen Jump dergisinin 40.sayısında çıkan habere göre Yoshihiro Togashi, Hunter X Hunter mangasına bir süreliğine ara veriyor. Ancak aynı haberde Togashi’nin yıl bitmeden mangayı devam ettirmeyi planladığı da belirtilmiş. 

Hunter X Hunter, okuyucularının 1 senelik özlemini geçtiğimiz Haziran ayında sonlandırmıştı. Manganın, 2014 Ağustos’unda tek cilt halinde yayınlan 37. ve 38. Shonen Jump’taki hikâyesinin ardından iki senelik bir ara verdiği biliniyordu. O dönemde Mangaka Togashi, sağlık sorunları nedeniyle iki haftalık kısa bir mola vermek zorunda olduğunu söylemiş ancak bu mola 2016 Nisan’ına kadar uzamıştı.

Kaynak: ANN

"Ama gidiyorum çünkü bugün sahip olduğum her şeyi, elde ettiğim her şeyi, bir şekilde o zaman yaptıklarımıza borçluyum. Ne ekersen onu biçersin. Bedelini ödeme zamanı geldi. Belki bu yüzden Tanrı bizleri önce çocuk olacak şekilde tasarlamıştır, en önemli dersi öğrenene kadar defalarca düşünüp kendimizi yaralayacağımızı bildiği için. Ne alırsan bedelini ödersin, ancak bedelini ödediğin şeyin sahibisindir... Ve sonunda, sahip olduğun şeylerin acısını senden çıkarırlar." - "O", 1986

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları