Housing Complex C Animesi 1 Ekim'de Toonami'de Prömiyer Yapacak
Yuji Naka, Akatsuki'de seriyi yönetiyor.

Adult Swim, yaptığı açıklamada, Housing Complex C korku animesinin 1 Ekim'de Toonami yayın bloğunda yayımlanacağını duyurdu.

Housing Complex C'in bölümleri 30 dakikadan oluşacak.

Adult Swim hikâyeyi şöyle anlatıyor:

Housing Complex C, sahil kasabası Kurosaki'de yerleşen, küçük ve ucuz bir konut kompleksinde yaşayan Kimi'yi konu alıyor ve bu yerde nereye giderse gitsin, bela peşindeymiş gibi hissediyor ve böylece korkunç olaylar yaşanmaya başlıyor. Housing Complex C sakinlerine eski bir musibet mi musallat oldu?

 

Yuji Naka, Miley Cyrus'un animasyonlu hâlinin yer aldığı bir Gucci reklamı üzerinde çalışan, Ogikubo merkezli animasyon stüdyosu Akatsuki'de seriyi yönetiyor. amphibian orijinal konsept üzerine çalışıyor. Toonami'nin kreatif direktörü ve WarnerMedia'nın anime ve aksiyon bölümü başkan yardımcısı Jason DeMarco baş yapımcı ve Production I.G. USA'den Maki Terashima-Furuta (FLCL Alternative, Fena: Pirate Princess) yapımcı olarak görev alıyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları