Hoshiai no Sora Animesi Ekim Ayında Prömiyer Yapacak
Kazuki Akane seriyi 8-Bit'de yönetiyor.

TV animesi Hoshiai no Sora (Star-Crossing Skies) resmi web sitesi Salı günü bir görsel yayınladı ve prömiyerin Ekim ayında gerçekleşeceğini açıkladı. Anime, TBS ve BS-TBS’de yayınlanacak.

Maki Katsuragi rolünde Natsuki Hanae ve Tōma Shinjō rolünde Tasuku Hatanaka görev yapıyor.

Kazuki Akane (Escaflowne serisi ve filmi, Code Geass: Akito the Exiled, Birdy the Mighty: Decode, Noein - to your other self), 8-Bit'de animeyi yönetiyor ve senaryoları yazıyor. Yūichi Takahashi, karakter tasarımcısı ve animasyon yönetmeni olarak görev yapıyor. Miki Takeshita sahne dekorundan sorumlu ve Shiori Shiwa sanatı yönetmenliği yapıyor. Jin Aketagawa, Magic Capsule'de ses yönetmeni olarak görev yapıyor. Flying Dog müziklerden sorumludur. Enstrümantal müzik grubu jizue anime için müzik bestelemektedir.

Image

Bu gençlik öyküsü, bir lisenin, kapanma eşiğindeki tenis takımında, 2 liselinin etrafında dönüyor. Animenin ilk tanıtım videosunda Tōma Shinjō, Maki Katsuragi'den yetenekli olduğu için takıma katılmasını ister ve yaz turnuvasından bahseder. Ama Katsuragi takıma katılmak için para istiyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları