Horimiya TV Animesi İçin Yeni Bir Tanıtım Videosu Yayınlandı
Pazartesi günü, Daisuke Hagiwara'nın Horimiya adlı mangasının TV anime uyarlamasının resmi web sitesi, animenin ilk tanıtım videosunun yeni bir versiyonunu yayınladı.
https://twitter.com/horimiya_anime/status/1318129769830092807

Video, Seiichirō Yamashita'nın seslendrdiği Toru Ishikawa'yı ve Yurie Kozakai'nin seslendirdiği Yuki Yoshikawa'yı içermektedir.

Anime, Ocak 2021'de prömiyer yapacak.


Haruka Tomatsu Kyoko Hori'yi ve Kouki Uchiyama Izumi Miyamura'yı seslendirmektedir.

Masashi Ishihama (PERSONA 5 the Animation, From the New World) animeyi CloverWorks üzerinden yönetmektedir. Takao Yoshioka (High School DxD, WATAMOTE) senaryoları yazmaktadır. Haruko Iizuka (Ensemble Stars!, Children of the Whales) karakterleri tasarlamaktadır. Masaru Yokoyama (Mobile Suit Gundam: Iron-Blooded Orphans, Queen's Blade: The Exiled Virgin) müziği bestelemektedir.

Yen Press, mangayı İngilizce olarak yayınlamakta ve hikayeyi şu şekilde özetlemektedir:

İlk bakışta öylesine bir liseli gibi görünen ultra-popüler Hori-san, gerçekte açık, pragmatik ve aile odaklı biridir. Öte yandan sıradan ve kasvetli bir görünüşe sahip bir fanboy gibi görünen gözlüklü Miyamura-kun, aslında piercing ve dövmelerle kaplı, kötü çocuk olarak adlandırabileceğimiz alımlı bir gençtir. Garip şekilde aslında benzer yönleri bulunan bu iki sınıf arkadaşı, okul dışında tesadüfen karşılaşmalarının üzerine eğlenceli ve tatlı okul hayatları başlar!


Hagiwara'nın mangası, HERO'nun Hori-san to Miyamura-kun adlı dört panelli okul komedi manga serisinin spinoffu olarak 2011'de Monthly G Fantasy üzerinden yayın hayatına başladı. Square Enix, Cuma günü manganın 15. derlenmiş kitap cildini yayınladı. Yen Press, 21 Temmuz'da 14. cildi yayınladı.

Orijinal Hori-san to Miyamura-kun mangasının şuanda dört OVA uyarlaması bulunmaktadır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları