Hoozuki no Reitetsu Serisine 3 Yeni OVA Geliyor
Bölümler aynı isimli manganın ciltleri ile birlikte gelecek.

Hoozuki no Reitetsu anime serisinin resmi websitesi üç yeni OVA'nın yolda olduğunu duyurdu. Bölümler manganın 29. ciltinden 31. ciltine kadar, manga ile birlikte gelcek. Manga ciltleri bu yıl Eylül'ün 20'sinde, 23 Mart 2020'de ve önümüzdeki sene bir zaman basılması planlanıyor. Studio Pine Jam(Just Because!) ise OVA'ların yapımından sorumlu.

Orijinal serinin konusu;

Sakin ve sadistik Hoozuki asabi arkadaşı Momotarou ve yoldaşlarıyla birlikte Cehennem Kralı adına, cehennemin çeşitli sorunlarını çözmek için çalışmaktadır. Hoozuki’nin boş vakitlerinde ise sevimli hayvanlar yetiştirmek gibi bir hobisi vardır.

Hoozuki no Reitetsu Morning dergisinde Mart 2011'de yayımlanmaya başladı ve an itibari ile 27 cilti mevcut. Manganın ilk anime uyarlaması olan aynı isimli 13 bölümlük seriyi Wit Studio(Mahoutsukai no Yome), 2014'ün kış sezonunda yayımladı. Ardından manganın 17, 18, 19 ve 24. ciltleri ile birlikte Şubat 2015 ve Mart 2017 arasında 4 OVA bölümü yapıldı. Serinin ikinci sezonunun iki yarısı geçtiğimiz sene sonbahar ve ilk  bahar'da hayranlarla buluştu.

Kaynak: MyAnimeList

Disqus adım "serinuma(doppuri)", yorumlarda o adla görebilirsiniz。(^ ω ^)

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları