Holiday Love Mangasının Net Animesi Başladı
Anime, Production I.G'nin Anime Beans uygulamasında yayınlanmaya devam ediyor.

Production I.G Cuma günü, yazar Yukari Koyama ve ressam Eliza Kusakabe'nin Holiday Love: Fūfukan Ren'ai (Evli Çiftler Arasında Aşk) mangaya dayanan bir net animesine yeşil ışık yaktı. Anime zaten Cuma günü akıllı telefonlar için Anime Beans uygulamasında yayınlanmaya başlamıştı.

Hikaye iki evli çiftler arasında aldatmayı konu alıyor. 30 yaşındaki ev kadını Azu Takamori bir tırnak salonu açıyor. Kocası Junpei'nin onu bir kadın olarak sevmediğini, ancak günlük hayatını normal olarak sürdürdüğünü hissediyor. Sonra Junpei'nin onu aldattığını fark ediyor.

Oyuncular:
Azu Takamori rolünde Megumi Tateishi
Junpei Takamori rolünde Masayuki Yamanaka
Rina Izutsu rolünde Marika Matsumoto
Wataru Izutsu rolünde Yoshihisa Hosokawa
Nanaka Takamori rolünde Rie Katayama
Reika Sakaguchi rolünde Mana Miyamoto

Animenin 20 bölümünün tamamı şimdi mevcut ve 3 Ağustos'tan 31 Ağustos'a kadar diğer animelerden seçilen bölümlerle birlikte ilk 10 bölüm ücretsiz olarak izlenebilir.

Manga, Ocak ayında prömiyeri olan bir live-action serisine ilham kaynağı olmuştu. Ayrıca, Matsumoto live-action versiyonunda Rina Izutsu'yu canlandırmıştı.

Manga, Eylül 2014'te DeNA'nın ücretsiz MangaBox uygulamasına başladı. Kodansha, Haziran 2017'de 5. derlenmiş cildi yayınladı. MangaBox'ın İngilizce versiyonunda da manga serileştiriliyor.

Kaynak: ann

Azerbaycanlıyım. 19 yaşındayım. Yaklaşık 4-5 yıldır anime izliyorum, ayrıca manga/anime çevirmenliği yapmaktayım. İstanbul Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı öğrencisiyim. Freelance çevirmen olarak çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları