Hiroshi Takahashi'nin Worst Adlı Mangasının Bu Şubat Ayında Yeni Spinoff'u Geliyor
Akita Shoten'in Bessatsu Shōnen Champion dergisinin bu yılki Şubat sayısında, Hiroshi Takahashi'nin Worst adlı mangasının 12 Şubat'ta yeni bir spinoff mangasının geleceği açıklandı.

Şubat'ta yayınlanacak olan spinoff, orijinal mangadan bir karakter olan Tesshō Kawachi hakkında olacaktır. Masashi Kida seriyi resmetmektedir.


Hiroshi Takahashi'nin Worst adlı mangası ayrıca, 17 Ocak'ta Akita Shoten'ın Weekly Shōnen Champion dergisinin yedinci sayısında yayınlanmaya başlayacak yeni bir spinoff mangası da yayınlayacaktır. Worst Gaiden: Guriko (Worst Side Story: Guriko) adlı spinoff, Ryūta Suzuki tarafından resmedilecektir (Guriko orijinal mangadan bir karakterdir).

Hiroshi Takahashi, orijinal mangaya 2001 yılında, Crows serisinin bir devamı olarak başladı ve 2013'te 33.  ciltle sona erdirdi (ayrıca 2009 yılında Monthly Shōnen Champion'da Worst Gaiden adlı tek bölümlük bir cilt yayınlamıştır). Hikaye, ünlü Suzuran Erkek Lisesi'ndeki çetelerin en üst mertebesine yükselmekte olan, Hana Tsukishima adlı bir suçluyu konu almaktadır. 

Digital Manga Publishing, 2004 yılında Kuzey Amerika'da mangayı yayınlamaya başlamıştır.

Hiroshi Takahashi'nin Crows adlı mangası 26 cilde ulaşmış ve iki bölümden oluşan bir OVA uyarlamasına ilham kaynağı olmuştur. Manga ayrıca Takashi Miike'nin ilk iki filmi olan, Crows Zero ve Crows Zero II gibi yönettiği üç live-action filmine ilham kaynağı olmuştur. Üçüncü film olan Crows Explode, Nisan 2014'te Japonya'da vizyona girmiştir. Tokyo Shock, Kuzey Amerika'da DVD ve Blu-ray Disc'te ilk filmi ve MVM etiketli Crows Zero ve Crows Zero II filmleri İngiltere'de yayınlanmıştır.

Kaynak: animenewsnetwork

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları