Hiromu Arakawa, 4 Bölümlük Silver Spoon Mangasına Başlayabilecek mi?
Silver Spoon (Gin no Saji) mangasının yeni bölümleri başladı başlayacak derken...

Hiromu Arakawa, Silver Spoon (Gin no Saji) mangasının yeni bölümlerine birkaç gün önce başlayacaktı. Bu; güzel haber, kötü habere gelecek olursak sadece dört bölümden oluşacak bu yeni seri. 

Shogakukan’ın Haftalık Shonen Sunday dergisi haberi paylaştı ama Arakawa'nın yazmaya devam edeceğinden emin değiller. Silver Spoon, 2014'ten beri düzensiz bir programın parçası haline geldi; yazarın bir aile üyesinin rahatsızlığı nedeniyle sekteye uğrayan projenin 3 cilt olarak 23 Mayıs'ta başlayıp 5 Temmuz'da finalize olması bekleniyordu, lakin Arakawa'nın bir epilog için planlanmış senaryoları var, ama bu senaryoların ne zaman sona ereceğine kendisi karar verebilmiş değil ve dolayısıyla ilk açıklanan takvimden yine bir sapma söz konusu. 

Seri, kırsal kesimde bir tarım lisesine gitmeye karar veren Yūgo Hachiken’in yanı sıra, onu çevreleyen arkadaşlarını da konu alır. Hachiken’in tarım okuluna gitme karanın altında yatan ana neden, ailesinden olabildiğince uzakta olmaktır, ancak okul başladığında ortaya çıkan gerçekler oraya ait olmadığını bir kez daha anlamasını sağlayacaktır. Çiftçilik, tarım ve hayvancılık hakkında en ufak fikri olmayan Hachiken, sınıf arkadaşlarına ayak uydurabilecek ve herkesin bilgisine saygı duyabilecek midir? 

A-1 Pictures, 2 sezonluk toplamda 22 bölümden oluşan bir anime dizi serisi de uyarlamıştı bu mangadan. Ayrıca 2014 yılında yayınlanmış bir live action filmi de bulunuyor. 


kaynak: goboiano

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları