High-Rise Invasion Mangası Şubat 2021'de Anime Serisi Oluyor
Salı günü Netflix, Tsuina Miura ve Takahiro Ōba'nın High-Rise Invasion (Tenkū Shinpan) adlı hayatta kalma korku mangasının bir anime serisine uyarlanacağını duyurdu.

Netflix, ayrıca serinin prömiyer tarihinin (Şubat 2021) verildiği bir tanıtım videosu yayınladı.

Netflix, animenin hikayesini şu şekilde özetlemektedir:

Tsuina Miura (Ajin - Demi-Human) ve Takahiro Ōba'nın (Box!) akılları oynatan kanlı ölüm-mangası High-Rise Invasion, sonunda anime oluyor! Lise öğrencisi Yuri Honjo kendisini, sayısız gökdelenin asma köprülerle birbirlerine bağlandığı ve “maskeli figürlerin” acımasız bir şekilde kafaları karışmış ve kaçmaya çalışan kurbanlarını katlettiği “tuhaf bir yerde” bulur. Bu cehennemde hayatta kalmak için sadece iki seçeneği bulunmaktadır: maskeli figürleri öldürmek veya öldürülmek. Yuri, bu mantıksız dünyayı yok etme ve hayatta kalma konusunda kararlıdır. Peki nihai kaderinde onu ne bekliyor?


Anime ayrıca, içerisinde yayınladığı iki görselin ("insan" versiyonu ve "maske" versiyonu) bulunduğu resmi bir web sitesi açtı.

Masahiro Takata (Super Seisyun Brothers, Libra of Nil Admirari) animeyi Zero-G üzerinden yönetmektedir. Touko Machida (7SEEDS, The Disappearance of Nagato Yuki-chan) senaryodan sorumludur. Yōichi Ueda (Gangsta.) karakter tasarımcısı ve baş animasyon direktörüdür. tatsuo ve Youichi Sakai müziği bestelemektedir.


Oyuncular:

  • Haruka Shiraishi - Yuri Honjō
  • Shiki Aoki - Mayuko Nise
  • Akira Sekine - Kuon Shinzaki
  • Junya Enoki - Rika Honjō
  • Yuichiro Umehara - Sniper Mask


Ōba, anime duyurusunu kutlamak üzere bir illüstrasyon yayımladı:

Miura ve Ōba mangayı DeNA'nın Manga Box adlı uygulaması üzerinden Aralık 2013'te yayımlamaya başladı ve 28 Mart'ta sona erdirdi. Seven Seas Entertainment, 24 Kasım'da yayımladığı 8. ciltle beraber mangayı geniş kapsamlı ciltler halinde yayımlamaktadır. Manganın son çıkan bölümleri İngilizce dijital olarak Manga Box'ın İngilizce web sitesinde bulunmaktadır.

Tenkū Shinpan adlı devam mangası Magapoke uygulaması üzerinden Temmuz 2019'da yayımlanmaya başlamıştır.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları