Geçmiş, Müzik ve Aşk: Sora no Aosa o Shiru Hito yo
anohana ekibi, 11 Ekim'de yayınlanacak bu filmde geçmiş çalışmalarındaki ana karakterlerin bonus çizimlerini de paylaşacak.

Sora no Aosa o Shiru Hito yo'nun (Her Blue Sky) resmi sitesi orijinal filmin yapımcısı Super Peace Busters kreatif ekibi tarafından servis edilen yeni bir tanıtım videosu yayınladı. Videoda, filmin kapanış şarkısı olan "Aoi" (Mallow Blue) Aimyon tarafından performe ediliyor.

映画『空の青さを知る人よ』予告2

Ek olarak, theatergoers A4 bir posteri de yayımladı. Bu posterde Super Peace Busters anime projesi kapsamında daha önce yaratılan ana karakterlerin (solda The Anthem of the Heart yapımından Jun, sağda anohana yapımından Menma) ortasında yeni anime ana karakterimiz görünüyor. Theatergoers ayrıca Ai Kayano (Menma), Kouki Uchiyama (The Anthem of the Heart'tan Takumi) ve Shion Wakayama (Aoi)'den oluşan anohana radyo programının özel bir bölümü için erişim kartı da verecek. Yeni film için MoviTicke Card satın alan kişiler, aşağıda gördüğünüz özel baskıya da sahip olabilecekler. 

Film, 11 Ekim'de Japonya'da vizyona çıkıyor. Yaeko Ninagawa (Ghost Slayers Ayashi) da ayrıca filmin manga adaptasyonunu web çizgi romanı olarak Kadokawa'nın Comic Newtype oluşumunda 26 Temmuz'da yayınladı. 

Image

Filmin ana oyuncuları (soldan sağa, karakterlerin latin alfabesindeki isimleri henüz resmi değil):

Shion Wakayama, Aoi Aioi

Riho Yoshioka, Akane Aioi

Ryō Yoshizawa, Shinnosuke Kanomura/Shinno

Ken Matsudaira, Dankichi Nitobe


Image
Filmin diğer oyuncuları (soldan sağa, karakterlerin latin alfabesindeki isimleri henüz resmi değil):

Yō Taichi, Masatsugu Nakamura; 11 yaşında Masamichi'nin 5. sınıfa giden tek oğlu. 

Fukushi Ochiai, Masamichi Nakamura; Shinnosuke müzik grubunun davulcusu ve Akane ile Shinnosuke'nin sınıf arkadaşı. 

Atsumi Tanezaki, Chika Ōtaki; Aoi'nin müzik grubundaki bir erkeği erkek arkadaşı yapma hedefi güden sınıf arkadaşı.

Film, dağların arasında yemyeşil bir kasabada geçiyor. İkinci sınıf lise öğrencisi ve müzisyen olmaya hevesli Aoi Aioi'ye, ablası Akane Aioi'ye, Akane'nin eski ve mücadeleci bir karaktere sahip müzisyen eski erkek arkadaşı Shinnosuke Kanomura'ya ve Shinno'ya -13 yıl öncesinden günümüze akan hikayede aslında Shinnosuke olan kişi- dayanan hikaye bir ilişkiler yumağını anlatır.

Image

Aoi ve Akane'nin ailesi 13 yıl önce bir kaza sonucu vefat eder ve Akane, Aoi'ye bakmak için Shinnosuke ile Tokyo'ya gitme tutkusundan vazgeçer. O zamandan beri, Aoi ablasına borçlu olduğunu hisseder. Bir gün, Dankichi adlı ünlü bir enka şarkıcısı tarafından bir müzik festivalinde açılış müzisyeni olarak davet edilir. Aynı zamanda, Shinnosuke uzun bir süre sonra Aoi ve Akane'nin yaşadığı kasabasına geri döner. Sonra, Shinno gizemli bir şekilde ortaya çıkar ve Aoi ilk defa aşık olur.

Image

Yönetmen Tatsuyuki Nagai, yazar ve yönetmen Mari Okada ve oyuncu Masayoshi Tanaka — Super Peace Busters üyesi— filmin yapımında yer alıyorlar. Nagai yönetiyor, Okada senaryoyu yazıyor ve Tanaka orijinal karakterleri çizerek animasyon şefi oluyor. CloverWorks animasyonun prodüksiyonundan sorumlu stüdyo. Producers Hiroyuki Shimizu (anohana, The Anthem of the Heart) ve Genki Kawamura (your name., Mirai) filmin yapımcıları. Matsudaira film için ek bir şarkı da yapıyor. 

Aimyon filmin ana tema şarkısı "Sora no Aosa o Shiru Hito yo" (To Those Who Know the Blueness of the Sky)'yu seslendirdi.

Nagai, Okada ve Tanaka filmin, Okada'nın Chichibu kasabasında, Anohana ve The Anthem of the Heart'tan sonra yapılan üçüncü eser olduğunu belirtirken; filmin hikayesinin dört kişi arasındaki ilişkiyi merkeze alacağını belirtti. 


kaynak: ann

"Eşek kadar kadın çizgi film mi izlermiş" isyanına cevap olarak doğdum. Radyo ve TV ile başlayan iş hayatı, dergi ile devam etti ve 2006'dan bu yana dijital reklam sektöründe çalışıyorum. Hikaye kitapları (Aşk Yemeği Acılı Sever ve Yakıngörmez) yazdıktan sonra, şimdilerde bir roman üzerine çalışıyorum.

Bu İçeriğe Tepki Ver (en fazla 3 tepki)

Yorumlar

https://www.animeler.net/assets/images/user-avatar-s.jpg

0 comment

Write the first comment for this!

Disqus Yorumları